Dificultate medie / 1h / 1 RULADĂ

Ai nevoie de

Pentru blat

6 ouă

150 g zahăr pudră

100 g ciocolată

100 g făină

Pentru cremă

3 albuşuri

80 g zahăr pudră

2 linguri cacao

Pentru decor

4 mandarine

nucă de cocos răzuită

50 g ciocolată menaj

Mod de preparare

Mixezi gălbenuşurile cu zahărul. Adaugi, alternativ, ciocolata rasă şi făina, iar la sfârşit încorporezi albuşurile bătute spumă tare. Torni aluatul într-o tavă tapetată şi îl coci, la foc potrivit.

Pentru cremă, pe baie de aburi, baţi 3 albuşuri cu zahărul pudră şi cacaua. Continui până obţii o spumă tare. Scoţi blatul din tavă pe un prosop umed, îl ungi cu crema de ciocolată şi rulezi. Aşezi rulada pe un platou, decorezi cu nucă de cocos şi felii de mandarine, înmuiate la un capăt în ciocolată topită.