Buze uscate remedii. 5 leacuri simple pentru un sărut de catifea

buze uscate remedii png

Buze uscate remedii. Problema buzelor uscate şi crăpate este comună şi mulţi oameni se confruntă cu ea, în special în sezonul rece. Există mai multe cauze pentru care buzele se usucă, printre care deshidratarea, frigul, fumatul, produsele de înfrumuseţare folosite. Cu toate acestea, există câteva remedii simple care te ajută să combaţi buzele uscate.

1. Buzeu uscate remedii - Miere

Mierea are proprietăţi antibacteriene şi acţionează ca un hidratant şi ca rezultat, buzele sunt catifelate şi moi. În plus, substanţele prezente în miere îndepărtează pielea uscată şi moartă, ameliorând durerea. Tot ce trebuie să faci este să aplici miere direct pe buze şi să o laşi să acţioneze. Repetă tratamentul în vezi că apar rezultatele dorite.  

2. Ulei de nucă de cocos

Uleiul de nucă de cocos este un hidratant natural,plus că este sursă bogată de acizi monosaturaţi şi polinesaturaţi, care elimină celulele moarte şi hrănesc buzele. Aplică ulei de nucă de cocos direct pe buze şi lasă-l să acţioneze 15 minute, după care îndepărtează-l cu un şerveţel şi clăteşte cu apă călduţă. Repetă tratamentul timp de o săptămână.

3. Buze uscate remedii - Lapte

Acest produs lactat este sursă bogată de proteine şi vitamine şi acţionează ca un hidratant natural, lăsând buzele moi şi pielea lor catifelată. Pune lapte pe o dischetă şi tamponează tegumentul buzelor cu ea.

4. Gel de aloe vera

Aloe vera este folosită în foarte multe produse de înfrumuseţare. Aloe conţine vitamine, acid folic şi antioxidanţi care luptă împotriva pielii uscate. În plus, este ameliorată durerea şi roşeaţa. Aplică gel de aloe vera (pe care-l extragi dintr-o plantă de aloe vera) pe buze şi lasă-l să acţioneze. Vei observa diferenţa după două aplicări!

5. Buze uscate remedii - Smântână

Smântâna este remediul testat de-a lungul anilor. Tot ce trebuie să faci este să aplici un strat subţire de smântână pe buze. Repetă tratamentul natural o dată pe zi.

Credit foto: www.clearskincareclinics.com.au