Ce se întâmplă dacă te dai cu suc de cartofi la subraţ?

1 72724 original jpg jpeg

Ai observat că ai pete maronii la subraţ? Ele pot apărea din cauza dezechilibrelor hormonale sau în urma folosirii deodorantelor. Poţi reveni la culoarea naturală a pielii apelând la câteva remedii naturale.

Dacă ai pete maronii la subraţ,evită pentru o perioadă să foloseşti deodorante sau roll-on-uri. În schimb,poţi ţine transpiraţia la distanţă cu amidon de porumb. Poartă haine largi pentru a evita frecarea.

Cartofi şi suc de lămâie

Cartofii şi sucul de lămâieconţin agenţi de albire naturali care pot ajuta pielea să revină la culoarea ei iniţială. Acidul citric din sucul de lămâie are proprietăţi antiseptice,îndepărtează petele maronii de pe piele şi ucide orice bacterie cauzatoare de infecţii. Curăţă un cartof şi dă-l prin răzătoare. Pune-l într-un tifon şi stoarce sucul. Adaugă 5 picături de suc de lămâie şi amestecă. Folosind o dischetă de bumbac,tamponează zona afectată. Fă asta 5 minute,apoi şterge cu un prosop umed. Repetă procedeul în fiecare zi.

Citeşte şi:Slăbeşte 3 kg în 7 zile cu dieta cu cartofi

Bicarbonat de sodiu

Pune o lingură de bicarbonat de sodiu într-un vas,adaugă 2-3 linguri de apă şi amestecă până când obţii o pastă. Aplic-o în strat subţire pe axilare. Aşteaptă până când se usucă complet,iar apoi fricţionează prin mişcări circulare 2 minute,înainte să clăteşti cu apă. Bicarbonatul de sodiuva îndepărta celule moarte şi va desfunda porii,deschizând la culoare tonul pielii.

Citeşte şi:Cu bicarbonat de sodiu,părul îţi va creşte ca prin magie

Lapte şi brânză dulce

Această mască conţine acid lactic,care este cunoscut pentru capacitatea sa de a decolora pielea pătată. Pune într-un bol o linguriţă de brânză dulce,una de lapte şi omogenizează bine ingredientele. Întinde pasta în strat subţire pe axilare. Las-o să acţioneze 20 de minute,după care clăteşte. Aplicarea regulată reduce vizibil petele maronii.

Credit foto:www.stylecraze.com