Remedii naturiste pentru slăbit pe care cu siguranţă nu le-ai încercat până acum

slabire jpeg

Dietele severe nu sunt o bună modalitate de slăbit, aşadar renunţă la ele şi încearcă, în schimb, aceste remedii naturiste, pe care suntem siguri că nu le-ai încercat până acum.

1. Ai nevoie de un băţ lung de scorţişoară pe care să îl pui într-un pahar cu apă. După 10 minute,strecoară lichidul şi bea-l în fiecare zi,cu o jumătate de oră înainte de a lua micul dejun.

Substanţele din scorţişoară care sunt eliberate în apă ajută la descompunerea carbohidraţilor din corp şi stimulează arderea mai rapidă a depozitelor de grăsimi.2. Curăţă şi feliază un fruct de papaia,după care prepară-l la foc mic într-un vas în care ai adăugat puţină apă şi sare.

Pentru efecte maxime,este indicat să consumi acest fruct în fiecare zi,peste care poţi presăra puţină pulbere de ardei iute. Papaia este bogată în antioxdanţi,în timp ce ardeiul iute creşte rata metabolică.

3. Adaugă o linguriţă de cafea instant într-o cană cu apă caldă,apoi adaugă şi câteva picături de suc de lămâie. Bea acest amestec cât încă mai este cald.

Combinaţia cafea-lămâie face minuni asupra siluetei,deoarece cafeaua conţine doi acizi care stimulează procesul de slăbire,iar lămâia grăbeşte arderea grăsimilor.

4. Ai nevoie de câteva flori de Neem,care se zdrobesc bine,după care se amestecă cu sucul de la o jumătate de lămâie şi cu o lingură de miere. Amestecul se consumă în fiecare dimineaţă,pe stomacul gol.

5. Un alt remediu pentru slăbit se prepară astfel:ai nevoie de două linguri de seminţe de orz care se pun într-un vas în care ulterior ai adăugat 2 litri de apă. Deasupra vasului pune un cap şi lasă amestecul la infuzat 10-15 minute.

Strecoară apa şi bea-o pe parcursul unei zile,pentru a vedea rezultatele benefice. Substanţele din orz care s-au eliberat în apă menţin senzaţia de saţietate mai mult timp,au rol diuretic şio elimină toxinele din corp.