Tratează natural ulcerul gastric

1 58893 original jpg jpeg

Dacă ţi-ai făcut analizele şi medicul ţi-a confirmat că suferi de ulcer gastric poţi încerca să elimini bacteria Helicobacter pylori cu ajutorul unor plante şi alimente. Iată care sunt acestea!

Aloe vera

Este o plantă cu acţiune antibacteriană şi antiinfecţioasă. În combinaţie cu sucul proaspăt de varză şi extractul de genţiană,aleo vera ajută la cicatrizarea ţesuturilor.

Ulei de migdale dulci

Dacă ai dureri şi arsuri provocate de ulcerul gastric apelează la uleiul de migdale dulci. Acesta formează o peliculă protectoare pe mucoasa gastrică şi reduce senzaţiile de durere. Totodată,poţi să consumi 30-35 g de migdale,de două ori pe zi sau să prepari un amestec din 30 g migdale dulci,zdrobite,şi 10 ml lapte sau 5 ml smântână.

Citeşte şi:

Suferi de ulcer? Iată ce alimente trebuie să eviţi

Pelinul te scapă de balonări

Cartof

Acestă legumă poate avea efecte benefice,consumat în preparate culinare uşoare. Evită însă să-i prăjeşti. De asemenea,bea şi 100 de ml de suc proaspăt de cartofi,dimineaţa.

Varza

Consumată ca atare,în salate sau preparată în mâncăruri uşoare,nu călită,varza este o legumă indicată persoanelor bolnave de ulcer gastric. Bea 1 pahar pe zi de suc proaspăt de varză,între mese.

Tarhon

Este o plantă care ameliorează durerile de stomac. Pentru asta prepară o infuzie astfel:pune într-o cană 1 linguriţă de plantă,peste care toarnă o cană de apă clocotită. Lasă amestecul la infuzat 10 minute,după care bea-l după masă.

Ghimbir

Decoctul din ghimbireste indicat în tratarea ulcerului. Într-un vas firbe într-un litru de apă 1 linguriţă de rădăcină de ghimbir măcinată. Fierbe amestecul 30 de minute şi strecoară-l. Bea 3-4 pahare pe zi,îndulcite cu miere,în timpul mesei sau după masă.

Pelin

Datorită substanţelor amare şi uleiurilor eterice pe care le conţine,pelinul îmbunătăţeşte digestia. De mare ajutor în ulcerul gastric este vinul de pelin. Acesta se prepară astfel:prepară un 50 ml de suc din frunze proaspete de pelin. Încălzeşte 1 litru de vin şi toarnă peste acesta suc de pelin şi miere. Strecoară şi păstrează vinul în recipiente din sticlă. Bea un păhărel pe stomacul gol,1 dată la 2 zile.



Recente

Prajitura cu frisca si biscuiti  Sursa foto shutterstock 378077170 jpg
Crochete de cartofi cu mozzarella  Sursa foto shutterstock 1295330584 jpg
Poza de cover  Cum sa creezi un colt de poveste cu ajutorul magnoliilor  Sfaturi si recomandari practice Magnolie, flori, casa, curte, gradina jpg
Istoria brățărilor de gleznă De la simboluri sacre la accesorii moderne jpg
5 greseli de evitat in rutina de ingrijire a fetei jpg
Prajitura Semla  shutterstock 1653371791 jpg
shutterstock 2108259377 jpg
clickpentrufemei ro (21) jpg
Piure de cartofi dulci  Sursa foto shutterstock 1066526543 jpg
Prajitura musuroi de cartita  Sursa foto shutterstock 2247142895 jpg
shutterstock 2589962907 jpg
muscate 1 png
Cartofi dulci cu ierburi aromatice  Sursa foto shutterstock 2242194495 jpg
Palatul Buckingham  foto   Shutterstock jpg
femeie feminina 2344774319 jpg
Prajitura cu mere  Sursa foto shutterstock 2179100211 jpg
barbat elegant cu costum jpg
Cartofi dulci umpluti  Sursa foto shutterstock 1012614088 jpg
Secretele ciocolatei sanatoase  Sursa foto chocolate 968457 1280 jpg
shutterstock 2317141373 jpg