”Un DA hotărât am spus azi cu iubire, încredere şi fericire!!!”, a scris Andreea Bălan, pe o reţea de socializare, imediat după ce a devenit oficial soţia actorului George Burcea.
 
Andreea Bălan şi George Burcea i-au avut alături pe cei mai buni prieteni în ziua în care şi-au unit destinele, însă de la eveniment a lipsit tatăl artistei, care, potrivit Click!, îşi pregătise costumul, însă nu a fost invitat.
 
Mai mult de atât, se pare că el ar fi aflat că fiica lui s-a măritat de pe reţelele de socializare. 
 
”A fost la ea la spital…A plâns că îi moare fata…Azi în marea zi stă singur în casă şi trist. A tot sperat până în ultima clipă că va fi invitat. Îşi pregătise costumul. Nu e invitat nici la nuntă”, au povestit apropiaţii familiei pentru sursa menţionată mai sus.
 
Andreea Bălan şi George Burcea formează un cuplu de ani de zile, timp în care au devenit părinţii a două fetiţe, Ella Maria şi Clara Maria, care a venit pe lume în luna martie a acestui an. 
 
Relaţia dintre Andreea Bălan şi tatăl ei, una cu probleme
 
În urmă cu mai bine de doi ani de zile, Andreea Bălan a vorbit despre drama pe care a trăit-o pe vremea când era în trupa Andre şi lucra cu tatăl ei. 
 
Orice îi spui copilului tău rămâne în subconştientul lui pentru că asta e o rană. În concerte mergeam doar cu tatăl meu, mama lucra. Am avut o copilărie drăguţă până la 10 ani, dar s-a terminat totul când am început să cânt! Apoi eram un roboţel, care era pus să execute să danseze aşa cum i se spune. Foarte multe lucruri au existat în spate, certuri şi discuţii. A trebuit să fac ani de terapie pentru că rămăsesem blocată emoţional în trecut. Erau două personalităţi, copilul din mine şi adultul, adică artista Andreea Bălan, care crescuse peste noapte. Intram în contradicţie. Eu am bani să-mi cumpăr păpuşi acum, dar e târziu. Nu am avut păpuşi! El a fost tată până la 10 ani, după aceea s-a transformat într-un manager, relaţia era impresar-artist”. Andreea a făcut însă şi o declaraţie gravă: ”Eu trebuia să execut şi dacă nu făceam, mai primeam şi o palmă. Am fost trasă de păr. Şi Andreea Antonescu era bătută cu furtunul!”, dezvăluia atunci artista.