E adevărat cu nu poţi să ştii ce-ţi rezervă viaţa, însă poţi să ţii cont de câteva sfaturi care te-ar putea ajuta să-ţi păstrezi partenerul lângă time.

Ţine minte că infidelitatea nu e despre sex

Majoritatea bărbaţilor înşală pentru că au nevoie de validarea masculinităţii lor. Vor să se simtă importanţi şi puternici, vor să le fie gâdilat orgoliul. Aşadar, nu aştepta ca alte femei să îl complimenteze, ci asigură-te că se simte apreciat în relaţia cu tine şi că primeşte tot ce îşi doreşte din partea ta. Făcând acest lucru, el nu va mai fi tentat să caute validare în exterior.

Citeşte şi: De ce înşeală bărbaţii? 4 lucruri care îl deranjează la tine, dar nu ţi le spune

Fii cel mai bun prieten al lui

Cu cât sunteţi mai apropiaţi, cu atât şansele ca el să te înşele sunt mai mici. Dacă eşti cel mai bun prieten al lui, înseamnă că împărtăşiţi totul, aveţi hobby-uri comune, ştii absolut orice se întâmplă la munca lui, iar el ştie totul despre viaţa ta. Dacă te înşală, el va avea cel mai mult de pierdut şi, prin urmare, va fi mai puţin tentat să te trădeze, potrivit eva.eo.

Învaţă-l care sunt limitele peste care nu poţi trece

Uneori, este important să existe limite. Dacă fidelitatea şi loialitatea sunt foarte importante pentru a te simţi în siguranţă în relaţie, atunci spune-i! Mărturiseşte-i clar şi sincer că indiferent de iubirea şi respectul pe care i le porţi, nu vei accepta niciodată să fii înşelată.

Evoluaţi împreună şi surprinde-l

Evoluaţi împreună, dar şi separat. Este foarte important să creşti ca persoană şi să nu te dedici exclusiv relaţiei tale. Caută noi hobby-uri, cărţi, filme şi proiecte care îţi extind orizonturile şi te provoacă să ieşi din zona ta de confort. De asemenea, surprinde-l pe el, dar şi pe tine cu o schimbare. Încearcă coafuri noi, haine noi şi modele de machiaj noi. Mergeţi la un alt restaurant faţă de cel pe care îl frecventaţi de obicei sau încercaţi o nouă destinaţie de vacanţă.

Citeşte şi: 15 întrebări care îţi spun în ce stadiu se află relaţia voastră de cuplu. Un cercetător american a creat acest test

Încurajează-l, susţine-l şi inspiră-l
Dacă se simte grozav în relaţia cu tine, atunci nu ar avea niciun motiv să se arunce în braţele altor femei. Îi va fi teamă să strice legătura uimitoare pe care o are cu tine. Îl vei încuraja şi îl vei inspira dacă te concentrezi asupra lucrurilor pozitive din relaţia voastră. În loc să-ţi fie frică că îl vei pierde, te poţi axa pe cât de uimitor e şi cât de bine face lucrurile. Aminteşte-ţi întotdeauna că lucrurile pe care ne concentram se înmulţesc!

Iubeşte-te şi preţuieşte-te
La urma urmei, cea mai importantă relaţie este cea pe care o ai cu tine însăţi. Dacă te iubeşti şi te respecţi, nu îţi va fi niciodată teamă că vei pierde iubirea. Dacă te iubeşti pe tine, atunci ai încredere că, chiar dacă vei fi înşelată, vei putea găsi un bărbat mai bun, care să te merite.
Aşa că, fii cel mai bun prieten al tău şi admiratorul tău numărul 1.