Surse din preajma fostului cuplu susţin că ar fi fost vorba de bătăi repetate pe care Bianca le primea de la Alex Bodi, acesta fiind şi motivul pentru care a înaintat actele de divorţ.

Citeşte şi: Femeia Săgetător este extrem de curioasă din fire. Cum eşti cu adevărat, în funcţie de zodie

„Relaţia mea cu Bianca s-a încheiat. Am constatat că nu avem intenţii comune, am considerat amândoi că este mai ok. Am depus actele de divorţ, termenul este pe 2 decembrie, avem câteva zile de gândit, dar noi doi am considerat că cel mai este să o luăm pe drumuri separate că nu ajungem la un punct comun.

Am ajuns la un nivel prea înalt al relaţiei şi decât să ajungem la alte finaluri sau să ne compromitem, că suntem oameni maturi, am considerat că este mai bine să evităm. Munca mea nu-mi permite să stau prea mult în ţară, ea îşi neglijează job-ul.
Noi ne-am promis unul celuilalt ca la următoarea ceartă să se încheie. Am stat de vorbă, nu se poate conforma cu anumite chestii, ea amplifică greşelile mele şi a stabilit că nu merităm niciunul stres şi nervi”
, a spus Alex Bodi pentru Spynews.

Citeşte şi: Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi au amânat nunta, dar vor copil: ”Ne dorim să anunţăm înainte de Crăciun!”

Bianca Drăguşanu ar fi fost agresată de Alex Bodi

Potrivit informaţiilor apărute în presă, Bianca Drăguşanu s-ar fi despărţit de soţul ei, Alex Bodi, pentru că acesta ar fi bătut-o de foarte multe ori. 'M-am săturat să fiu bătută', le-ar fi spus Bianca prietenilor apropiaţi, mai scrie sursa citată.