Bianca Drăguşanu susţine că nu ar putea să trăiască fără Alex Bodi, iar acum vrea să-i dăruiască un copil, ca să aibă o familie mare.

Citeşte şi: Răzvan Botezatu, supărat foc pe Bianca Drăguşanu după ce s-a măritat în secret: ”Îmi vine să o omor cu mâna mea!”

Deşi nunta au amânat-o pentru anul 2020, cei doi vor să devină părinţi, iar până înainte de Crăciun vor să facă anunţul.
'Noi avem o relaţie, oricum, foarte spumoasă. Fiecare zi din viaţa noastră este diferită, palpitantă, incitantă, excitantă. E cu de toate. Suntem din foarte multe puncte de vedere, foarte asemănători şi asta poate că nu este un lucru foarte bun. El mă întrece pe mine la orice: de la capitolul haine şi pantofi, până la capitolul orgoliu. De fiecare dată când ne-am despărţit, eu tot timpul am zis „Gata. Punct. La revedere'. Noi nu ne-am despărţit ca să ne împăcăm vreodată, noi ne-am despărţit ca să ne depărţim, dar de fapt, timpul şi faptele ne-au demonstrat că nu putem trai unul fară celălalt. (…) De aia mă iubeşte. Nu poate trăi fără mine. A încercat de câteva ori, dar nu a reuşit”, a declarat Bianca Drăguşanu, în cadrul unei emisiuni TV. 

Citeşte şi: Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi se căsătoresc: “O să fie ceva grandios!”

De asemenea, ea a recunoscut franc că nunta au decis să o amâne.

”Noi avem tot ce ne trebuie, dar nu avem timp. Acum a venit toamna, ce ar însemna să plouă afară şi să îmi murdăresc rochia de mireasă de la călcâi până la genunchi. Aştept primăvara şi facem nuntă sau divorţ. El vrea doi băieţi dintr-o dată. Nu ştiu dacă pot să duc atât de mult. Dacă vrea acum, da, dacă nu, nu. Vreau să fie înainte de Crăciun, ca să vă dau vestea. Timpul are toate răspunsurile şi mie nu îmi place sa fiu purtătorul de cuvânt al unei relaţii. Este singurul bărbat din viaţa mea care a luat vreodată decizii. Cu el, situaţia e diferită. Naşa şi-a găsit naşul”, a mai spus Bianca Drăguşanu.