Ştiai că poţi să faci pizza la tigaie? Reţetă inedită, gata în doar 15 minute
Ce zici de o reţetă inedită pe care să o prepari în doar 15 minute? Şi nu vorbim de orice reţetă, ci de una de pizza de casă, făcută în tigaie. E gata cât ai zice peşte, iar gustul te va cuceri!
Ingrediente pizza la tigaie
Pentru blat
- 3 linguri de iaurt/smântână
- 9-10 linguri de făină
- 2-3 ouă
- sare
Cum faci cele mai pufoase clătite cu lapte de soia
Pentru toppinguri - la alegere
- sos de roşii
- mezeluri/carne gătită de pui/porc
- parmezan, mozzarella
- ciuperci, ardei, ceapă, porumb, măsline etc.
Cum faci cea mai pufoasă omletă. Secretul pe care trebuie să-l ştie orice gospodină
Mod de preparare pizza la tigaie
Combină, într-un bol, toate ingredientele pentru blat, până obţii un aluat moale, chiar lichid şi omogen, notează retete.unica.ro. Încinge tigaia, la foc mediu, pune puţin ulei şi toarnă aluatul.
Pune toppingurile alese deasupra (în asta constă frumuseţea reţetei, e atât de versatilă încât o poţi face mereu diferit, astfel încât să nu te saturi de ea). Poţi alege un dressing în funcţie de preferinţe sau de ce ai în frigider în acel moment. Pune capacul şi lasă să se coacă pizza la tigaie, la foc mic spre mediu.
Când se rumeneşte pe la margini blatul şi caşcavalul e bine topit, dă tigaia de pe foc, feliază pizza cât e ferbinte.
Poftă bună!