Ingrediente pizza la tigaie

Pentru blat

  • 3 linguri de iaurt/smântână
  • 9-10 linguri de făină
  • 2-3 ouă
  • sare

Cum faci cele mai pufoase clătite cu lapte de soia

Pentru toppinguri - la alegere

  • sos de roşii
  • mezeluri/carne gătită de pui/porc
  • parmezan, mozzarella
  • ciuperci, ardei, ceapă, porumb, măsline etc.

Cum faci cea mai pufoasă omletă. Secretul pe care trebuie să-l ştie orice gospodină

Mod de preparare pizza la tigaie

Combină, într-un bol, toate ingredientele pentru blat, până obţii un aluat moale, chiar lichid şi omogen, notează retete.unica.ro. Încinge tigaia, la foc mediu, pune puţin ulei şi toarnă aluatul.

Pune toppingurile alese deasupra (în asta constă frumuseţea reţetei, e atât de versatilă încât o poţi face mereu diferit, astfel încât să nu te saturi de ea). Poţi alege un dressing în funcţie de preferinţe sau de ce ai în frigider în acel moment. Pune capacul şi lasă să se coacă pizza la tigaie, la foc mic spre mediu.

Când se rumeneşte pe la margini blatul şi caşcavalul e bine topit, dă tigaia de pe foc, feliază pizza cât e ferbinte.

Poftă bună! 

Cum faci cea mai pufoasă omletă. Secretul pe care trebuie să-l ştie orice gospodină