Aplică masca asta pe ten şi vei arăta mai tânără cu câţiva ani

1 67867 original jpg jpeg

Botox-ul, acidul hialuronic, grefele de grăsime, chirurgia plastică sunt doar câteva dintre cele mai scumpe şi incomode modalităţi prin care poţi avea un ten cu aspect mai tânăr.

Dacă ne uităm la mamele şi bunicile noastre,vom vedea femei care îmbătrânesc cu graţie. De aceea,îţi propunem una dintre cele mai bune metode pentru a avea un ten radiant,fără urme de cearcăne,riduri sau linii fini:masca cu efect antiîmbătrânire cu ingrediente din natură.

Avocado,cacao,miere şi scorţişoară

Inflamaţiile din organism accelerează procesul de îmbătrânire a tenului,iar stresul este cel care le declanţează. Oamenii de ştiinţă au studiat cauzele apariţiei inflamaţiilor şi cum afectează ele celulele pielii. Ei au descoperit şi că anumite alimente şi condimente găsite în natură au capacitatea de a lupta împotriva acestor probleme.

Unul dintre aceste alimente este avocado. Fructul conţine acizi graşi esenţiali care combat efectele radicalilor liberi,cum sunt ridurile,petele şi pigmentarea tenului.

Pudra de cacaoeste un aliment antiîmbătrânire ce conţine aproximativ 320 de antioxidanţi diferiţi. În stare brută,această pulbere ajută la stabilizarea celulelor pielii,luptă împotriva radicalilor liberi şi încetineşte procesul de îmbătrânire.

Se spune că frumoasa regină a Egiptului,Cleopatra se scălda în lapte şi miere pentru a se menţine tânără. Mierea este un umectant,ceea ce înseamnă că atrage şi reţine umezeala,fiind indicată pentru toate toate tipurile de piele. Are,de asemenea,proprietăţi antibacteriene,menţinând tenul curat.

Scorţişoara este un condiment puternic,care poate,de asemenea,încetini procesul de îmbătrânire a pielii.

Ai nevoie pentru mască de:

1 avocado descojit şi făcut piure

3 linguri de cacao

2 linguri de miere

1 linguriţă de scorţişoară

Cum se prepară

Pune ingredientele într-un vas şi omogenizează-le bine,până obţii o pastă lipicioasă. Aplică masca pe tenul curat şi uscat. Întinde-te şi relaxează-te,iar după 25 de minute clăteşte cu apă caldă. Pentru ca masca să fie eficientă,trebuie s-o aplici de două ori pe săptămână.



Recente

Emma Stone jpg
Cher jpg
Ryan Gosling  Sursa foto shutterstock 1194165124 jpg
Ce trebuie sa stii despre univers  Sursa foto shutterstock 1723447648 jpg
Parada pălăriilor trăsnite din Marea Britanie jpg
vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg