Ce să faci dacă vopseaua de păr ţi-a afectat părul

1 73507 original jpg jpeg

Obişnuieşti să te vopseşti periodic, însă această operaţiune îţi deteriorează destul de serios părul. Pentru a-l vindeca, este nevoie de timp, răbdare şi de câţiva paşi simpli.

Foloseşte un balsam de păr

Dacă până acum această etapă era ceva opţional,acum este mai mult decât necesară. Balsamul de păr este ajutorul tău de nădejde atunci când vrei să-ţi repari părul deteriorat de vopseluri,decolorări şi alte rutine agresive,deoarece reuşeşte să înlocuiască ceea ce lipseşte din structura firului.

Pentru rezultate bune,aplică balsamul şi lăsaţi-l în păr timp de 20 de minute,după spălare. Poţi să-ţi pui un prosop pe cap şi să stai aşa. La sfârşit clăteşti.

Citeşte şi:

Ce trebuie să ştii despre balsamul şi masca de păr

Ai părul casant? Încearcă masajul cu ulei de ricin!

Uleiurile esenţiale

Uleiul este un ingredient ce trebuie folosit cu grijă atunci când îl aplici pe păr. Dacă foloseşti prea mult,îţi va lăsa părul unsuros,cu atât mai mult atunci când ai părul fin,subţire. Soluţia este să-l aplici doar pe vârfuri,aceasta fiind zona care are cea mai mare nevoie de hrană şi hidratare.

Nu te mai coafa apelând la căldură

Încearcă în această perioadă să renunţi la rutina ta obişnuită. Aerul fierbinte al foehnului,căldura excesivă a ondulatorului sau a plăcii,îţi degradează şi mai mult părul şi chiar nu mai este cale de întors. Încearcă să-ţi laşi părul să se usuce de la sine sau optează pentru o treaptă inferioară de căldură.

Tunde-te periodic

Există momente când părul ajunge atât de degradat încât chiar este nevoie să-l tunzi mai scurt. Dacă daunele nu sunt atât de severe,optează pentru îndepărtarea vârfurilor tocite sau despicate,însă dacă stilistul tău îţi recomandă,nu mai sta pe gânduri şi scurtează-l considerabil. Doar aşa îl poţi readuce la viaţă. 



Recente

Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
elvis presley jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg