Ce trebuie să ştii despre balsamul şi masca de păr

1 70112 original jpg jpeg

Balsamul şi masca de păr sunt produse esenţiale pentru întreţinerea podoabei capilare. Ele oferă hidratare, ne ajută să descurcăm mai bine părul, unele au proprietăţi speciale de reparare intensă sau pentru strălucire.

Un lucru este cert însă:dacă sărim peste acest pas important,nu vom obţine niciodată rezultatele dorite,iar părul va fi mereu tern. Mai jos îţi oferim câteva sfaturi şi reguli care îţi vor fi de folos când utilizezi aceste produse:

1. Balsamul şi masca au rolul de a hidrata foliculul de păr,făcându-l mai maleabil şi mai strălucitor. Când folosim şampon,acesta elimină,pe lângă praf şi alte particule,şi o cantitate mare de sebum care,teoretic,are rolul de a proteja firul de păr de la rădăcină până la vârfuri. Nefolosind balsam sau mască,riscăm să ne alegem cu vârfuri despicate,mai ales dacă părul este lung. Deşi produsele acestea sunt menite să hidrateze,ele nu trebuie,sub nici o formă,aplicate la rădăcină,deoarece scalpul va produce în mod natural sebum. Aplicând produsul pe rădăcini nu facem altceva decât să încărcăm foliculul şi să reducem volumul părului.2. Putem aplica tratamente pe post de balsam şi înainte de a spăla părul. Dacă avem vârfuri despicate sau părul vopsit,este chiar recomandat să aplicăm un tratament pentru hidratare intensă. Fie că alegem să investim într-un produs specializat,fie folosim ulei de argan ori de măsline,tratamentul trebuie utilizat o dată pe săptămână pentru a da rezultatele dorite.Citeşte continuarea articolului AICI.



Recente

Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg