Culorile care se poartă la creionul de ochi

1 71811 original jpg jpeg

Te-ai săturat de aplicarea zilnică a dermatografului negru vechi sau de creionul de ochi de aceeaşi culoare? Atunci încearcă diferite nuanţe de dermatograf, fiind cele care vor face o schimbare în întregul look.

Pe internet se găsesc foarte multe video-uri în care sunt prezentate diferite modalităţi de aplicare a machiajului. Înainte de acestea,mereu ne foloseam de creionul negru pentru a contura ochii. Cu toate acestea,trebuie să încercăm ceva diferit.Alte nuanţe de dermatograf ajută la îmbunătăţirea aspectului,tot ele fiind cele care pot da un plus machiajului. Şi apoi,desigur,există trucuri şi în ce priveşte aplicarea rimelului şi fardului,care ajută foarte mult,mai ales pe femeile care nu se machiază zilnic,şi încă nu ştiu ce este potrivit tipului de ten pe care-l au.

Iată cum diferitele nuanţe de creion de ochi îţi pot schimba look-ul:

Creion de ochi alb

Prin aplicarea de creion de ochi alb poţi face ochii să pară mai mari. Există o diferenţă destul de mare atunci când optezi pentru această nuanţă. Aşadar,nu mai sta pe gânduri.

Creion de ochi bej

Această nuanţă face ochii să pară instantaneu mai luminoşi şi odihniţi. De aceea,atunci când ai o noapte albă dar vrei ca a doua zi să arăţi fresh,alege să aplici ochilor un contur cu creionul de culoare bej.

Creion de ochi negru

Iubeşti dermatograful negru,nu-i aşa? Pentru zilele în care adopţi un machiaj simplu,natural,creionul de ochi negru nu trebuie să lipsească.

Creion de ochi maro

Eşti în căutarea a ceva mai natural decât dematograful negru? Atunci,alege culoareamaro la creionul de ochi. Maro este o culoare cu efect natural,delicat şi rafinat. Indiferent de ocazie sau anotimp,optează pentru această culoare. Este cea mai bună opţiune.

Creion de ochi gri

Creionul de ochi de culoarea gri poate avea acelaşi efect ca cel negru,dar funcţionează mai bine şi este preferat atunci când nu vrei ceva la fel de dur.

Credit foto:www.boldsky.com



Recente

Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg
Meghan Fox  Instagram jpg
Cristiano Ronaldo este in vacanta cu familia  jpg
Bella Hadid  foto   Shutterstock jpg
Keely Brosnan si Pierce Brosnan  jpg
Regele Charles  foto   Instagram The Royal Family jpg
Zodii care nu sunt materialiste jpg
Mary Elizabeth Winstead, Ewan McGregor  foto   Shutterstock jpg