Cum maschezi imperfecţiunile tenului

1 47138 original jpg jpeg

Dacă vrei să ai o piele fără cusur, ai nevoie de nişte trucuri cu efect garantat. Află cum să-ţi ascunzi micile imperfecţiuni ale feţei pentru a arăta perfect.

Pe aceeaşi temă:

Secretele unui machiaj impecabil

Cearcăne? Aşa le maschezi!

Îndepărtează celulele moarte pentru un machiaj reuşitÎncepe prin a-ţi exfolia pielea cu un produs uşor,pentru a îndepărta celulele moarte de la suprafaţa pielii. Nu insista prea mult pe zonele cu coşuri sau mici iritaţii,deoarece vei agrava problemele. După acest pas aplică o cremă hidratantă,pentru a te asigura că pielea nu se usucă excesiv.Batonul corector maschează imperfecţiunileAlege un baton corector potrivit pentru culoarea şi tipul imperfecţiunilor pe care doreşti să le maschezi. Aşadar,optează pentru un corector în nuanţe de galben pentru a ascunde petele de culoare roşiatică şi unul ceva mai deschis decât nuanţa tenului pentru semnele mai închise la culoare (cearcăne,pete etc.). Aplică corectorul pe zona cu probleme folosindu-ţi degetele,o perie pentru fard de ochi sau un burete. Întinde-l şi pe zona din jur folosind o mişcare circulară şi încercând să faci în aşa fel încât să nu se observe diferenţa între zona corectată şi restul tenului.Fondul de ten uniformizează nuanţa pieliiAplică un fond de ten atât pe zonele cu probleme,cât şi pe restul tenului,pentru a uniformiza nuanţa pielii. Nuanţele existente pentru fondurile de ten sunt multiple,aşa că alege cu grijă exact culoarea care-ţi trebuie pentru a acoperi cu succes diferitele probleme şi ai grijă ca acesta să se potrivească tipului tău de ten. Aplică fondul de ten pe faţă cu ajutorul unui burete,prin tamponări uşoare,nu prin frecare.La final,puţină pudră pentru finisare

Pudra trebuie aleasă ţinând cont de nuanţa fondului de ten pe care-l foloseşti. De regulă,aceasta trebuie să fie în aceeaşi nuanţă cu fondul de ten şi culoarea pielii sau uşor mai deschisă pentru a crea impresia de transparenţă. Aplică pudra pe toată suprafaţa tenului prin mişcări scurte şi circulare. Dacă foloseşti o pudră pulbere,pensula trebuie scuturată înainte de a întinde produsul pe ten,pentru a evita un posibil surplus. Pentru o aplicare cât mai uniformă a pudrei compacte foloseşte buretele special şi întinde produsul prin tamponare. Surplusul poate fi indepărtat cu o pensulă destinată numai acestui scop.



Recente

Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg