Cum să-ţi îngrijeşti genele

1 68615 original jpg jpeg

Indiferent de anotimp sau de modă, se poartă mereu genele lungi, bogate şi, mai ales, bine conturate! Investeşte în look-ul tău şi ai grijă ca genele să atragă admiraţia tuturor. Iată cum le îngrijeşti!

Demachierea,primul pas

Repetiţia e mama învăţăturii,aşa că poate dacă vei citi sfaturile legate de demachiere,vei realiza cât de importantă este aceasta pentru menţinerea unui ten plăcut şi a unor gene bogate şi cât mai intens colorate natural. Aşa că,nu uita! Este obligatoriu să-ţi cureţi ochii în fiecare seară,insistând la rădăcina genelor! Dacă în această zonă rămân urme de machiaj,rădăcinile genelor tale vor fi sufocate şi nu vor mai fi la fel de rezistente.

Dă-te cu ulei de ricin

La fel ca şi părul tău,genele au nevoie de o îngrijire specială. Poţi să le recondiţionezi după demachiere,pe timpul nopţii,cu un produs cosmetic special sau,pur şi simplu,aplică pe un şerveţel vaselină,ulei de măsline ori de ricin şi atinge-l de gene. Scopul este hrănirea rădăcinii şi întărirea acestora. Ai grijă să nu foloseşti prea multă soluţie,deoarece rişti să pătrundă în ochi.  

Rimelul face diferenţa

Alege cu grijă tipul de rimel,astfel încât,pe lângă capacitatea de alungire şi conturare a genelor,să le şi protejeze de factorii externi şi să le sporească rezistenţa. Pentru a evita ca genele să se lipească,aplică un praf de pudră înainte să le dai cu rimel. Aceasta le va separa şi le va da un aspect îngrijit. Indiferent de cât de bună este o mascara,dacă nu este aplicată corect,nu vei obţine rezultate adecvate. Începe aplicarea de rimelcât mai aproape de rădăcina genelor,apoi continuă către vârfuri,realizând uşoare mişcări în zig zag. În acest fel te asiguri că toate genele o să fie acoperite uniform de tuş. 

Foloseşte un aparat special

În cazul în care ai gene mici şi rare,nu este cazul să te panichezi. Important este să scoţi efectul maxim din ceea ce ai la dispoziţie. Pentru a le întoarce şi a le da un aspect cât mai plăcut,foloseşte un aparat pentru întoarcerea genelor. Pentru a le da forma dorită şi mai ales dacă sunt rebele,încălzeşte-l puţin cu foehn-ul. Astfel aparatul va funcţiona precum un ondulator de păr,iar genele vor fi întoarse mai mult timp. Ai grijă să nu foloseşti aparatul după ce te-ai dat cu rimel,deoarece rişti să-ţi rupi genele.



Recente

Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay  jpeg