Cum trebuie folosit ILUMINATORUL şi ce rol are acesta în machiaj

1 68793 original jpg jpeg

Majoritatea femeilor se confruntă cu problema cearcănelor, însă deşi soluţia ideală constă în odihna adecvată şi consumul suficient de lichide, de multe ori nu avem timpul să urmăm aceşti paşi.

În mod tradiţional se foloseşte corectorul pentru a estompa cearcănele şi ridurile,dar dacă vrei să obţii luminozitatea aceea inconfundabilă şi un look fresh,acum poţi apela la iluminatoare.

Iluminatorul este un produs recent apărut în rutina machiajului,ce are scopul de a estompa cearcănele şi a aduce luminozitate zonei de sub ochi,ajutând astfel la scoaterea în evidenţă a formei şi a machiajului ochilor. Produsul este o noutate deoarece are o compoziţie semilichidă (în majoritatea cazurilor),este uşor de întins,vine în nuanţe mai deschise decât fondul de ten ori corectorul şi conţine particule reflectorizante ce atrag lumina. Spre deosebire de corector,formula uşoară şi culoarea deschisă nu oferă acoperire puternică,însă dacă este utilizat corect,poate chiar înlocui necesitatea aplicării corectorului despre care vorbim.

Iluminatorul trebuie aplicat după crema hidratantă şi fondul de ten şi estompat cu degetele pentru a obţine un efect subtil. Atenţie însă,acesta nu trebuie folosit în zonele unde ai aplicat corectorul în mod normal (pe urmele lăsate de acnee,pe zonele cu roşeaţă sau pe ridurile de lângă buze şi nas) deoarece nu poate asigura acoperirea necesară şi nu este destinat folosirii în acest scop.



Recente

pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg