Măşti pentru îngrijirea părului uscat

1 64982 original jpg jpeg

Părul tău este uscat, aspru şi deteriorat? Înseamnă că pielea capului tău nu produce destul sebum, necesar pentru ca părul să aibă un aspect normal. Iată ce trebuie să faci:

Uleiul de măsline,ajutor de nădejde

Uleiul de măsline ăţi va fi de mare ajutor pentru ca părul tău să recapete un aspect sănătos. Nu trebuie decât să pui două linguri de ulei de măsline în palmă,apoi să masezi pielea capului. Ai grijă,în prealabil,să încălzeşti un pic uleiul. După ce ai masat pielea,acoperă părul până la vârfuri. Strângi părul cu un prosop şi laşi să acţioneza jumătate de oră. Apoi speli bine părul. Poţi şampona chiar de două ori,astfel încât să fii sigură că ai îndepărtat tot uleiul.

Apelează la gălbenuşul de ou

Ai nevoie de gălbenuşul unui ou şi de o lingură de ulei de măsline. Le baţi bine într-un bol,după care le aplici la rădăcina firului de păr. Masezi uşor,după care-ţi ănveleşti capul într-un prosop. Nu mai mult de 30 de minute. La sfârşit,clăteşti bine cu apă călduţă şi cu mult şampon. Este bine să faci acest tratament o dată pe săptămână.

Florile de şofran redau strălucirea

Un alt ulei esenţial care va reda sănătatea firelor tale de păr este cel obţinut din flori de şofran. Nu trebuie decât să pui câteva picături în palme şi să aplici pe păr,de la rădăcină până la vârfuri. Apoi pui pe cap un prosop,pe care-l ţii timp de 20-30 de minute. Ultimul pas este spălarea părului,cu un şampon special,pentru păr uscat. Acest tratament îi va oferi părului tău un aspect strălucitor şi sănătos.

Mierea redă strălucirea

Ai nevoie de două linguri de miere,pe care le amesteci cu alte două linguri de oţet de mere şi cu 250 de ml de apă. Amesteci bine ingredientele,apoi înmoi un pieptene des în amestecul obţinut şi treci prin păr,de câteva ori. Laşi să acţioneze circa zece minute,după care speli bine părul.

5 lucruri pe care nu trebuie să le uiţi:

  • spală-te cu un şampon special,pentru păr uscat
  • înceracă să te speli pe cap o dată la trei zile,pentru a evita deteriorarea părului
  • nu te expune prea mult la soare,eventual foloseşte o şapcă sau o pălărie protectoare
  • la periat,foloseşte o perie moale
  • după spălare,încearcă să laşi părul să se usuce natural,căci uscătorul de păr folosit în exces favorizează deteriorarea acestuia 


Recente

muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay  jpeg
Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin  jpg
OCC Elixirul Dragostei UNITER jpg
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (1) jpeg
eclipsa  foto   Shutterstock jpg
Nationala Feminina de Fotbal jpg
Angelina Jolie și Shiloh jpeg
Elizabeth Hurley  foto   Instagram jpg
moarte jpg