Noile reguli de vopsit părul

1 72384 original jpg jpeg

Dacă simţi nevoia unei schimbări, o nouă culoare de păr poate rezolva problema. Însă pentru a avea succes garantat, trebuie să ştii care sunt cele mai noi reguli de vopsit părul.

Ţine cont de culoarea naturală a părului

Specialişti spun că există două tipuri de ten:cald şi rece. Tenu­rile calde sunt palide sau cu nu­anţe aurii. Află dacă ai tenul cald verificând dacă venele de pe an­tebraţ sunt verzui. Dacă da,ţi se potriveşte brunetul,roşcatul şi,în general,orice culoare. Tenul rece are nuanţe de roza­liu,iar venele antebraţului sunt albastre. Tu trebuie să alegi o cu­loare a părului în tonuri neutre,cum ar fi blond beige sau şaten ciocolatiu. Dacă ai tenul măsli­niu,nuanţele închise sunt cele mai indicate.

Foloseşte nuanţe din aceeaşi gamă

Dacă părul tău es­te închis la culoare şi vrei să-l deschizi,află că va arăta mai bine dacă foloseşti aceeaşi culoare,dar cu 3-4 nuanţe mai deschi­să. Regula este vala­bilă şi dacă vrei să-ţi închizi culoarea pă­rului.

Nu te vopsi roşcat dacă ai peste 40 de ani

Dacă eşti blondă naturală,îţi vin bine şi tonurile pale de roşcat. Părului şaten i se potriveşte un roşcat mai aprins,iar celui brunet,şuviţele în nuanţe de mahon. Dacă ai peste 40 de ani,evi­tă roşcatul,pentru că dă o notă de asprime te­nului. Cel mai potrivit ar fi un blond de culoa­rea mierii,cu reflexe aurii.

Mizează pe şaten dacă ai ten deschis

Blondul se potriveşte cel mai bine femeilor care au părul deschis la culoare. Dacă ai orice nuanţă de şaten,oricât de închisă sau de deschisă,vei arăta grozav cu şuviţe blonde. În cazul în care eşti roşcată,ai tenul deschis şi vrei să devii blondă,alege o nuanţă mai caldă,pentru a evita un contrast prea puternic cu tenul tău alb.

Dacă eşti blondă,alege şuviţele castanii

Castaniul mediu în combinaţie cu tonuri de cenuşiu şi auriu arată fantastic pe un păr blond natural. Dacă eşti brunetă,poţi alege un negru intens,dar dacă nu vrei o schimbare prea dras­tică,îmbogăţeşte-ţi nuanţa cu castaniu. Negrul nu este indicat după vârsta de 50 de ani. Acesta poate conferi asprime feţei. Există însă o mulţime de alte posibilităţi:de la cafeniu închis până la castaniu.



Recente

Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg