Noile tratamente antirid

1 60701 original jpg jpeg

Cremele promit multe, dar care sunt cele potrivite pentru tine? Iluminante sau pentru fermitate, toate tratează ridurile. Află care sunt cele mai blânde cu pielea ta.

O piele mai fină,fermă,lipsită de riduri şi fără pete pigmentare... Acum este momentul să-ţi înlocuieşti crema hidratantă cu un produs performant de îngrijire antiaging. Tratamentul intens antirid ar trebui să înceapă în jurul vârstei de 35-40 de ani,însă e bine să se facă preventiv şi după 25 de ani.

Toate produsele antirid au anumite beneficii,însă este important să identifici care sunt problemele pielii tale. Ţine cont şi de obiceiurile pe care le ai (stai mult la soare,fumezi,eşti stresată) şi de cum îţi reacţionează pielea la anumite ingrediente din cosmetice. Dacă alegi produsul potrivit,rezultatele vor fi mai mult decât satisfăcătoare.

Substanţele care-ţi şterg ridurile

Pro-xylane-uleste un principiu activ ce reproduce mecanismele biologice naturale ale pielii pentru a-i stimula funcţiile. El favorizează irigaţia pielii cu materie vitală şi stimulează sinteza anumitor colageni,pentru a preveni îmbătrânirea prematură a pielii. În acelaşi timp,pro-xylane-ul stimulează producţia de acid hialuronic şi favorizează fixarea lui în celulele pielii.Resveratroluleste cel mai puternic antioxidant natural. El se găseşte în special în strugurii roşii,precum şi în afine şi în mure. Resveratrolul are şi un puternic efect antiinflamator şi antibacterian,de aceea este o substanţă extrem de preţioasă pentru sănătatea pielii. Menţine fermitatea tegumentelor,elasticitatea lor şi împiedică procesele de îmbătrânire prematură.Peptidele cuproasesunt cunoscute drept cele mai eficiente produse pentru regenerarea pielii,deşi au fost introduse pe piaţă abia din 1997. Studiile au arătat că peptidele pe bază de cupru stimulează producţia de colagen şi de elastină şi acţionează ca un antioxidant. De asemenea,cresc producţia de glicozaminoglicani (de exemplu acidul hialuronic). Aceste substanţe detemină catifelarea şi creşterea fermităţii pielii,într-o perioadă mai scurtă decât celelalte produse de întinerire.

Ce poţi să alegi

La 30 de ani,produse intens hidratante

După 30 de ani,este important să mizezi pe un produs care ajută la prevenirea apariţiei ridurilor. Alege o cremă care să aibă un conţinut ridicat de vitamina E sau C. Dacă ai tenul uscat,optează pentru o cremă intens hidratantă,iar în cazul celorlalte tipuri de ten,pentru o cremă lejeră,care să asigure pielii necesarul de nutrienţi.

La 40 de ani,creme pentru fermitate

La această vârstă,pielea trebuie îngrijită cu mare atenţie şi este necesar să optezi pentru produse antirid. În afară de vitaminele C şi E,cremele ar trebui să conţină ingrediente precum pro-xylane sau un antioxidant precum resveratrolul.

La 50 de ani,tratamente pentru atenuarea ridurilor

Axează-te pe nişte produse care ajută la redefinirea ovalului feţei şi la atenuarea ridurilor. Este momentul să alegi creme cu retinol sau cu pro-xylane,împreună cu alţi activi care ajută la îmbunătăţirea structurii pielii.



Recente

Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian  Instagram jpg
Khloe Kardashian a slabit jpg
musafiri  jpg
Gigi Hadid  sursa   Instagram jpg