Pregăteşte-te de plajă!

1 69650 original jpg jpeg

Sezonul cald îi face pe oameni şi mai ales pe femei, să se preocupe de felul cum arată, mai mult decât în orice alt moment al anului. Dacă vrei să arăţi bine pe plajă, pregăteşte-te din timp!

Nu uita de forma corpului tău! Începe să faci exerciţiiîncă din timpul iernii,cu accent pe abdomen,braţe şi picioare. Este nevoie de trei luni până când corpul tău să arate efectele exerciţiilor regulate,însă în vară vei arăta de milioane. Dacă nu ai început încă,nu dispera. Poţi alerga seara şi mai poţi încerca urcatul pe scări. Tonifică muşchii picioarelor!

Cumpără-ţi un costum de baie care să-ţi vină perfect. Dacă ai burtică,mizează pe un costum întreg,din fibre elastice,care să susţină perfect zonele cu probleme. Ai grijă ca în zona umerilor şi a subraţului să nu se creeze pliuri sau colăcei.

Du-te la un salon de bronzat cu câteva săptămâni înainte să ajungi la mare,sau cel puţin în săptămâna dinaintea concediului tău. În felul acesta,îţi faci o „bază” pentru bronzul ce urmează şi nu mai rişti să te arzi odată ajunsă pe plajă.

Menţine-ţi pielea hidratată,prin aplicarea unei loţiuni după duş şi înainte de a merge la culcare. Cu câteva zile înainte să mergi la plajă,exfoliază-ţi tot corpul cu un scrub de zahăr sau sare,astfel încât să netejeşti pielea. Dacă vrei să straluceşti pe plajă,dă-te cu un ulei bronzant.

Epilează-ţi cu ceară picioarele,axilele şi zona bikinilor,cu câteva zile înainte. În felul ăsta scapi de iritaţiile pielii,cauzate de salinitatea apei,plus că te va ţine şi mai mult,decât dacă te-ai rade.

Fă-ţi manichiura şi pedichiura,apelând la oje în culori vesele şi strălucitoare. Poartă sandale joase,decupate sau flip-flops coloraţi,care să meargă cu costumul tău de baie.



Recente

Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay  jpeg
Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin  jpg
OCC Elixirul Dragostei UNITER jpg
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (1) jpeg
eclipsa  foto   Shutterstock jpg
Nationala Feminina de Fotbal jpg
Angelina Jolie și Shiloh jpeg
Elizabeth Hurley  foto   Instagram jpg