Relaxare spa, la tine acasa!

1 63051 original jpg jpeg

Nu toată lumea are timpul sau banii necesari pentru a merge la spa cu regularitate, dar asta nu înseamnă că tu nu te poţi bucura de o zi de răsfăţ. Iată câteva sfaturi simple pentru o experienţă spa la tine acasă!

Lasă stresul să „intre la apă”!Primul lucru pe care trebuie să-l faci în ziua ta spa este o baie fierbinte. Creşte beneficiile eliminării stresului cu ajutorul unor săruri de baie aromatice sau pur şi simplu umple cada cu spumă. Ideea este de a renunţa la griji (şi gânduri negative) în timp ce asculţi muzică în surdină. Poţi de asemenea plasa pe marginea căzii lumânări parfumate,aşa că stinge lumina şi lasă-ţi mintea şi corpul să se relaxeze.

O dată ce te-ai „înmuiat”,e timpul să-ţi cureţi pielea,prin îndepărtarea celulelor moarte. Un scrub cu sare şi un burete mai dur este tot ce-ţi trebuie,pentru a-ţi lăsa pielea moale şi fină din cap până în picioare.

Adesea,te simţi mult prea grăbită ca să mai aplici şi o loţiune de corp,însă este un pas important de îngrijire a corpului,datorită hidratării. Optează pentru ceva parfumat subtil,pentru a evoca experienţa spa autentică şi pentru a te simţi fabulos.

În timp ce obţii relaxarea mult dorită,nu uita de faţa ta! Curăţă şi exfoliază,apoi alege o mască-tratament specifică tipului tău de piele. În timp ce aştepţi să îndepărtezi masca,stai pe spate în cadă şi relaxează-te! Foloseşte din plin timpul acesta pentru a-ţi curăţa mintea de stres şi tensiune. După mască aplică o cremă emolientă!



Recente

Rihanna jpg
marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg
Meghan Fox  Instagram jpg
Cristiano Ronaldo este in vacanta cu familia  jpg
Bella Hadid  foto   Shutterstock jpg