Sfaturi de frumuseţe

1 55654 original jpg jpeg

Poluarea, lispa somnului, dietele drastice şi stresul lasă urme adânci pe pielea ta. Îţi dezvăluim câteva trucuri ca să arăţi proaspătă şi să ai o piele fără imperfecţiuni.

Gloss-ul roz pentru un machiaj perfect

Când este vorba de cearcăne,anitcearcănul este o soluţie eficientă doar pe jumătate. Ca să ai un look perfect,completează-ţi machiajul cu un gloss de un roz cald. Culoarea lui strălucitoare distrag privirile celorlalţi de la alte imperfecţiuni de pe faţa ta.

Nu-ţi pensa excesiv sprâncenele

Din dorinţa de a avea o privire expresivă şi sprâncene perfecte le pensezi uneori prea mult. Practic îţi rămân nişte linii fine,anemice care cu greu se pot numi sprâncene. Ar fi mai bine să pensezi doar firele de la baza sprâncenelor şi să le „ordonezi”cu un gel de păr.

Renunţă la duşurile suedeze

Dimineaţa îţi place să faci un duş rapid în care să alternezi apa rece cu cea fierbinte? E mai bine să faci duş cu apă călduţă deoarece duşul suedez îţi usucă pielea. De asemenea,foloseşte după duş o cremă hidratantă sau ulei de măsline.

Alege corect tratamentul pentru faţă

Pentru a avea o piele perfectă e bine să foloseşti o gamă de produse potrivite pentru tipul tău de ten. E suficient să foloseşti în timpul săptămânii demachiantul şi o cremă hidratantă. O dată pe săptămână fă-ţi un gomaj care să îndepărteze toate celulele moarte.

Nu abuza de fondul de ten

Vrei să arăţi foarte odihnită,când de fapt nu eşti? Nu abuza de fondul de e,aplicând un strat mai gros în jurul ochilor. Foloseşte-te de un fard roz deschis sau crem şi aplică-l pe de jur împrejurul ochiului. Vei obţine efectul dorit.

Optează pentru culorile care te avantajează

În funcţie de nuanţa tenului,alege culorile care ţi se potrivesc. Pentru tenul deschis sunt indicate tonurile de bej şi roz pal,pentru cel mediu foloseşte lila sau roz satinat. Dacă tenul tău este închis,optează pentru nuanţe calde şi un machiaj cât mai discret.

Machiază-te la o lumină naturală

Lumina artificială poate fi înşelătoare,de aceea încearcă să te machiezi la o lumină naturală. Aceasta te va ajuta să alegi nuanţele mai uşor,pentru a fi sigură de rezultatul dorit. Când te machiezi în baie,verifică la lumina de la geam dacă machiajul obţinut este echilibrat şi că nuanţele folosite se potrivesc între ele. 



Recente

marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg
Meghan Fox  Instagram jpg
Cristiano Ronaldo este in vacanta cu familia  jpg
Bella Hadid  foto   Shutterstock jpg
Keely Brosnan si Pierce Brosnan  jpg