Sfidează frigul cu creme hidratante!

1 46715 original jpg jpeg

Hidratează-te!

Este important ca,în această perioadă,să pui accentul pe hidratarea pielii. Bea doi litri de apă zilnic şi foloseşte creme adecvate tipului tău de ten. Dacă încă nu ştii ce tip de ten ai,cere ajutorul specialiştilor dermatologi. În nici un caz nu folosi creme “după ureche”.Alege creme potrivite!

Sunt de preferat cremele mai degrabă nutritive decât cele hidratante,bogate în lipide şi ceramide care restructurează pielea agresată.

,spune Anca Sibieanu.

În această perioadă,machiajul are şi el un rol protector împotriva agresiunii frigului,mai ales dacă foloseşti fonduri de ten hidratante,onctuoase şi renunţi la cele tip spumă sau pudră.

Pielea corpului necesită şi ea aceleaşi măsuri speciale:creme nutritive şi restructurante,aplicate cu consecvenţă zilnic,şi geluri de duş speciale,tip ulei de duş. “În anotimpul rece,hidratarea este importantă,pielea îndeplinind rolul de barieră împotriva agresiunii atmosferice”,adaugă specialistul de la Medlife.

Rujul,indispensabil celor mai multe femei,trebuie să aibă o compoziţie mai grasă iarna. Evită glossul,care deshidratează buzele.

Un gel de duş nutritiv sau un ulei vor face minuni pentru pielea ta pe timp de toamnă şi iarnă. Atunci când te îmbăiezi,răsfaţă-te cu produse potrivite acestui anotimp



Recente

insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg