Vrei o piele de nota 10?

1 61765 original jpg jpeg

Pentru o piele frumoasă trebuie să-ţi găseşti crema potrivită, să-ţi protejezi tenul folosind fond de ten, dar şi să aplici produse concentrate, chiar şi înainte să fi împlinit 30 de ani. Toate aceste gesturi mici îţi asigură frumuseţea pielii.

Totul începe cu fidelitatea pentru crema potrivită. Specialiştii spun că nu e indicat să treci de la un produs la altul doar pentru că vrei să încerci tot ce e nou pe piaţa cosmeticelor. Cu cât foloseşti mai mult timp aceeaşi cremă,cu atât efectele vor fi mai vizibile. Pielii îi trebuie,în medie,o lună,pentru a se adapta la un nou produs. Abia după această perioadă,eficacitatea se va face,într-adevăr,simţită. E o regulă cu atât mai importantă dacă foloseşti creme anti-îmbătrânire sau împotriva petelor şi coşurilor. Multe femei se tem că pielea se poate obişnui cu produsul şi că există riscul de a nu mai reacţiona,dar se pare că nu există niciun risc în acest sens,întrucât celulele se reînnoiesc la fiecare 21 de zile. Aşadar,dacă găseşti crema care-ţi convine cel mai mult,n-ai niciun motiv să o schimbi după o lună.

Ceva ce nu ajută la nimic

Să aplici mai multă cremă decât trebuie nu doar că nu ajută la nimic,dar există riscul ca,apoi,pielea să strălucească într-un mod neplăcut,sau porii să se dilate prea mult. Fiecare ten are o putere diferită de absorbţie,dar e de preferat un produs concentrat în locul unui strat gros de cremă.

Exfoliere pentru pielea uscată

Pielea uscată absoarbe cu dificultate cremele,oricât de scumpe şi de performante ar fi acestea. E nevoie să îndepărtezi cu regularitate celulele moarte,folosind apoi un produs ultra-hidratant,de preferat sub formă de mască,ce va ajuta la regenerarea pielii. Loţiunile exfoliante pe bază de acid salicilic,folosite după demachiere,de două ori pe săptămână,pot face minuni. Deşi aceste loţiuni nu provoacă iritaţii,dacă ai un ten fin,limitează-te la a le aplica doar o dată pe săptămână.

Importanţa fondului de ten

Aplicând în fiecare zi,peste crema de faţă,un strat de fond de ten cu SPF 15,te protejezi împotriva razelor soarelui – primul vinovat de apariţia ridurilor. Particulele de oxid de titan din compoziţia fondului de ten garantează o barieră rezistentă în faţa ultravioletelor. Aşadar,machiajul te ajută să rămâi tânără!



Recente

Prințesa Roz  foto   Shutterstock jpg
mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg