Ariadna Thalía Sodi Miranda, cunoscută, simplu, sub numele Thalia, a făcut furori în anii O ştii din celebrele telenovele precum "María "Mercedes", "Maria la del Barrio" sau "Marimar", iind numită Regină a Telenovelelor, titulatură la care, în scurt timp, s-a adăugat şi cea de Regină a muzicii pop.

După ce a lansat „El Sexto Sentido', în 2005, care s-a bucurat de un succes fabulos, Thalia a mai scos patru albume, ultimul în 2016, însă acestea nu au mai prins la public în aceeaşi măsură. Asta nu înseamnă că artista a renunţat la muzică – Thalía încă susţine concerte în limba spaniolă şi se bucură de mult succes. În plus, artista a scos patru cărţi şi o colecţie vestimentară şi, pe deasupra, este şi mamă cu normă întreagă, ea şi Tommy Mottola având doi copii. 

Thalia postează deseori fotografii cu familia ei pe Instagram, arătând că este o soţie şi o mamă fericită.

Băieţelul îi seamănă perfect celebrei sale mame, iar fetiţa este o combinaţie de gene de la părinţii ei.

Sabrina şi Matthew reprezintă unul dintre motivele pentru care Thalia a considerat că trebuie să lupte din răsputeri cu boală Lyme. Artista a căpătat afecţiunea mortală în anul 2008 şi a trecut printr-o perioada extraordinar de dificilă, căreia i-a supravieţuit datorită sprijinului celor dragi.

Thalia are o familie fericită

Thalia şi Tommy Mottola s-au căsătorit în anul 2000 şi au devenit împreună părinţi în 2007, când s-a născut Sabrina Sakae, şi apoi în 2011, când s-a născut Matthew Alejandro.

Soţul Thaliei, Tommy Mottola, a mai fost căsătorit de două ori. În perioada 1971 – 1990, el a fost căsătorit cu Lisa Clark, cu care are doi copii: Michael şi Sarah. În iunie 1993, Mottola s-a căsătorit cucelebra căntăreaţă Mariah Carey, dar cei doi au divorţat în 1997.