Aceste trei semne zodiacale vor avea parte de emoţii foarte puternice până la sfârşitul lunii septembrie, provocate de acest eveniment astrologic, scrie jurnalul.ro.

Citeşte şi: Cum sunt relatiile Fecioarei cu cele 12 zodii? În pat, potrivire perfectă cu Taur

Berbec

Trebuie să iei o pauză de la toată agitaţia şi să îţi permiţi să te vindeci de toată durerea care s-a strâns în ultima perioadă. În plus, este posibil să intri în tot felul de conflicte cu persoanele importante din viaţa ta. În această lună o să ai nevoie de o persoană în care ai încredere pentru a discuta despre toate lucrurile pe care le simţi.

Leu

Treci prin tot felul de emoţii, în această lună. În plus, este posibil să treci prin tot felul de transformări, ceea ce înseamnă că o să fie nevoie să te desparţi definitiv de nişte persoane din trecutul tău şi să priveşti cu mai multă încredere spre viitor.

Citeşte şi: Ce a pregătit Universul pentru fiecare zodie: Peştii vor iubi mereu necondiţionat

Săgetător

O să treci prin tot felul de drame. Astfel, o să fie nevoie să încerci să găseşti cel mai bun mod de a încheia tot felul de conflicte minore care izbucnesc în interiorul familiei, dar care nu se vor termina dacă cineva nu renunţă la orgoliu.