La cei 42 de ani, Minodora a dezvăluit că se simte bine cu coropul său, că are greutatea pe care şi-a dorit-o şi că a apelat la operaţia de micşorare a stomacului şi din alte considerente, nu doar cele estetice.

Citeşte şi: Amalia Năstase le-a pus la punct pe femeile care o critică pe internet: "Oamenii de la şatră sunt peste voi de un milion de ori"

Intervenţia a salvat-o pe vedetă de la diabet, boală la care avea o predispoziţie generică foarte mare, întrucât toţi cei din familia sa suferă de diferite forme de diabet.

"Eu tot timpul am arătat bine, dar cel mai important este interiorul. Se întâmpla de multe ori să am faţa „picată', dar asta se întâmplă doar atunci când sunt obosită. Am o faţă foarte expresivă. (…) Eram predispusă foarte mult la diabet. La noi în familie toţi au diabet. Dacă faci aceasta operaţie, scapi de diabet", a povestit Minodora, într-un interviu, potrivit Viva!.

Citeşte şi: Cum se menţine Loredana Groza în formă la 49 de ani. Trucul minune la care apelează înainte de micul dejun

Minodora a slăbit după intervenţia aproximativ 20 de kilograme şi spune că de atunci şi-a schimbat complet stilul de viaţa şi alimentaţia. 

"Trebuia să slăbesc mai mult, însă eu am slăbit 20 de kilograme. Mănânc foarte puţin, dar des. Această operaţie m-a ajutat cu adevărat să scap de boală", a mai spus Minodora, potrivit sursei citate.