Teodor, tânărul de 23 de ani, din Focşani, lucra ca taximetrist în oraş şi a murit la Spitalul de Urgenţă Sf. Pantelimon, în mod inexplicabil. 
 
Reprezentanţii Spitalului Judeţean ”Sf. Pantelimon spun că medicii au făcut tot ce s-a putut să-l salveze. 
”A fost internat la boli infecţioase sub tratament. I s-au făcut numeroase investigaţii şi a fost văzut de către mai mulţi medici: infecţionist, gastroenterolog, chirurg, cardiolog. Pentru că nu răspundea la tratament şi starea lui se deteriora, a fost mutat în ATI, sub tratament. Era conştient şi a vorbit tot timpul cu medicii.” Însă organismul tânărului nu a răspuns la niciun tratament şi a continuat să verse până a intrat în stop cardiorespirator. Cadrele medicale au efectuat manevrele de resuscitare timp de circa o oră, dar fără rezultat", a declarat Alina Cosma, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Sf. Pantelimon din Focşani, potrivit Adevărul.
 
 
Vestea cumplită a picat ca un trăsnet pentru prieteni: ”Nu pot să cred şi să accept asemenea veste..nu au trecut multe zile de când am stat la cafea şi glume..iar astăzi Dumnezeu a hotarat sa aiba el grija de sufletul tău ..Odihneşte-te în pace suflet şi prieten drag!”, este doar unul dintre mesajele postate pe pagina de socializare a tânărului mort prea devreme.