DECO: Sfaturi pentru un dormitor romantic

1 46231 original jpg jpeg

Pernuţe în formă de inimioare, perdele roz cu dantele şi zugrăveli cu amoraşi? Nu!!! Poţi avea un dormitor romantic, fără să renunţi la stilul tău.

Piesa centrală:Patul retroCu picioare înalte şi tăblii brodate,eventual din fier forjat,îmbrăcat în garnituri elegante,din materiale naturale,patul trebuie să denote rafinament.

Dacă preferi un pat cu baldachin,optează şi pentru noptiere din lemn masiv. Acestea nu sunt numai practice,ci şi stilate. Pentru oricare variantă,rezultatul va fi un plus de stil.

Ţesăturile bogate şi rafinate dau un plus de şarm camerei. Foloseşte pentru aşternuturi materiale preţioase ca mătasea,catifeaua şi satinul.

Perdelele vaporoase,din ţesături naturale,şi draperiile imprimate cu modele florale discrete,dar suficient de groase pentru a te feri de razele soarelui,întregesc ansamblul.

O oglindă cu ramă antichizată sau un ceas vechi dau întotdeauna farmec oricărui dormitor. Iar pernele,de forme,dimensiuni şi culori variate,completează perfect decorul. Micile detalii dau personalitate camerei. Trebuie să ştii însă cum să le alegi pentru a nu transforma camera într-un „depozit".

Optează pentru o iluminare discretă, care creează o atmosferă intimă. Veiozele şi lampadarele cu abajur din material textil sunt perfecte pentru că filtrează lumina şi aruncă umbre misterioase.

Atmosferă:Parfumuri fine

Parfumul suav de iasomie,rozmarin,levănţică sau trandafir va învălui dormitorul într-o mireasmă aparte. Poţi atârna un săculeţ cu plante uscate sau poţi turna câteva picături de ulei esenţial în candela de aromaterapie. O vază aşezată „strategic” va răspândi mireasma delicată a florilor în întreaga încăpere.

Mobilierul din fier forjat,ţesăturile fine şi perdelele în culori calde sunt câteva dintre piesele de rezistenţă ale unui dormitor în stil romantic.



Recente

5 lucruri pe care sa le faci dupa ce ai aflat ca esti insarcinata jpg
faza de platou in procesul de slabire jpg
Sendvisuri de biscuiti cu crema de nuca  Sursa foto shutterstock 1035678472 jpg
clickpentrufemei ro jpg
ClickPentruFemei (1) (19) jpg
Nu e ciocolata dar activeaza hormonul fericirii  Sursa foto  shutterstock 1922207963 jpg
dieta jpg
mituri despre sanatatea femeilor jpg
oua umplute jpg
Cum sa aplici parfumul  Sursa foto shutterstock 1927700651 jpg
telefonul mobil este un obiect murdar jpg
Paste cu pui si spanac  Sursa foto shutterstock 670024192 jpg
Melodia aceasta reduce anxietatea  Sursa foto shutterstock 2228634261 jpg
casa din Londra jpg
Tort cu biscuiti de cacao  Sursa foto shutterstock 274006559 jpg
Budinca apertiv  Sursa foto shutterstock 1530143996 jpg
Bautura care alunga insomnia  Sursa foto shutterstock 544190740 jpg
trifoi  jpg
Muște jpg
Gogosele cu frisca  Sursa foto shutterstock 1889970016 jpg