Idei pentru reamenajarea casei

1 72901 original jpg jpeg

Te-ai plictisit de modul în care este amenajat mobilierul în casă? Noul An vine cu rezoluţii şi decizii noi. Dar, în multe cazuri, ajungi să te blochezi pentru că nu ştii de unde să începi. De aceea, iată câteva idei interesante şi simple pentru reorganizarea locuinţei.

Fii creativă atunci când încerci să reamenajezi casa. Această schimbare trebuie să atragă atenţia celui care-ţi trece pragul. În acelaşi timp,asigură-te că este confortabil.

Dacă ai copii,trebuie să te gândeşti mai întâi la siguranţa lor. În primul rând,decizi ce schimbare vrei să faci:schimbi întregul aspect sau doar tematica camerei,sau doar vrei să mai pui un ghivechi cu flori într-un colţ sau un tablou pe perete?

Câteva idei de care poţi ţine cont când reamenajezi casa:Eliberează camera

Pentru a te putea apuca de schimbare,cel mai important este să ai spaţiul liber. Dacă nu ai unde să depozitezi jucăriile vechi ale copilului,le-ai putea dona sau arunca.

Adaugă câteva flori

0b237a18bd4ba9e02e830cdbfc63c960 jpg jpeg

Nu contează cât de diferite sunt generaţiile. Nimic nu se compară cu prospeţimea pe care o aduc florile. Ai grijă să se găsească pe masa din cameră o vază cu flori proaspete. Dacă vrei să schimbi,alege vazele pentru suspendare pe perete.

Foloseşte parfum de cameră

Încearcă parfumurile cu diferite arome,care fac locul plin de viaţă. Există mai multe produse disponibile în magazine,aşadar,gama este largă. De asemenea,poţi alege să faci tu propriile odorizante folosindu-te de mirodenii.

Citeşte şi:Dă un aer nou sufrageriei tale!

Tablou format din poze

f445d6899c78fd74182794add0fb0dbd jpg jpeg

Pune pe perete fotografiile tale preferate,care sunt pline de viaţă. Aşează-le într-un mod inovator. Nu uita că poţi face din mai multe o singură piesă de artă. Cheia este să fie păstrat numărul minim de poze.

Scoate în evidenţă un perete

Vopsirea pereţilor din cameră într-o singură culoare nu mai este demult la modă. Aşadar,evidenţiază un perete cu o nuanţă caldă sau cu un autocolant. Ai posibilitatea să foloseşti peretele respectiv pentru afişarea fotografiilor sau tablourilor.

Citeşte şi:Tablouri pentru camera copilului

Organizarea lucrurilor din casă

49552f0e7310d6e0dcf5dfb3c01b985b jpg jpeg

Casa arată mult mai bine atunci când fiecare lucru este pus la locul său. Modul în care arată casă dezvăluie personalitatea ta. Ştim că acest lucru este dificil dacă în casă sunt copii,dar ei trebuie să aibă un loc special amenajat.

Sursă+credite foto:boldsky.com