Plante de apartament care aduc noroc

energiile negative din casă jpeg

Plantele care îţi înfrumuseţează încăperile nu au doar rol de a purifica aerul, ci îţi pot aduce şi noroc şi fericire, conform tradiţiei orientale.

Plante de apartament cu noroc:Bambusul

Se crede că bambusul aducător de noroc,cunoscut şi sub numele de Dracaena sanderiana,atrage doar energiile pozitive care te fac mai prosperă. Este benefic şi pentru sănătate şi dragoste. De obicei,este îngrijitastfel încât să crească sub formă de spirală – numărul de tije determinând tipul de energie pe care o va atrage:

-2 tije exprimă dragostea şi dublează norocul

-3 tije aduc fericire,longevitate şi bogăţie

-4 tije atrag energii negative – de evitat!

-21 de tije înseamnă sănătate de lungă durată şi prosperitate solidă

Bambuşii norocoşi sunt oferiţi la aniversări sau pentru „casă nouă”. Pentru a atrage norocul,cadoul trebuie să conţină cele 5 elemente Feng Shui – lemnul,apa,pământul,metalul şi focul. De aceea,bambuşii sunt oferiţi în vase umplute cu apă,în care s-au depus pietre şi o monedă. Focul poate fi reprezentat de o panglică roşie sau de o lumânare roşie.

Plante de apartament cu noroc:Arborele banilor

Foarte popular în ultimul timp,Pachira macrocarpa sau Arborele banilor degajă o energie vibrantă,care aduce prosperitate. În China,este oferit de Anul Nou. Trunchiul Pachira e format din 5 trunchiuri mai subţiri împletite împreună,care sunt asociate cu cele 5 elemente benefice Feng Shui (lemn,apă,pământ,metal şi foc).

Plante de apartament norocoase:Arborele de Jad

Şi Arborele de Jad (Crassula ovata) este benefic pentru finanţele tale. Este o plantăsuculentă de un verde strălucitor,amintind de jadul asociat cu bogăţia. În mod tradiţional,comercianţii îşi oferă unul altuia sau îşi ornează birourile cu această plantă.