Ambalaj ultra igienic pentru apa minerală plată

1 52882 original jpg jpeg

Rio Bucovina a lansat apa minerală naturală plată în ambalaj ultra igienic produs în mediu steril din România, destinat hidratării şi preparării hranei bebeluşilor.

Ambalajul ultra igienic este special conceput pentru a păstra prospeţimea apei minerale naturale plate Bucovina timp îndelungat,fără a exista pericolul contaminării prin pătrunderea aerului în interior după deschiderea ambalajului.

Folosită pentru prepararea formulelor de lapte,a ceaiurilor şi meselor de cereale sau pentru diluarea sucurilor naturale,apa minerală naturală plată Bucovina pentru bebeluşi reprezintă alegerea ideală pentru hidratarea corectă.

Microbiologic pură,apa minerală naturală plată Bucovina este o apă oligominerală ce izvorăşte în mod natural din zăcăminte subterane,situate în zone împădurite de tip rezervaţie naturală,izolate de orice activitate umană,animală sau industrială. Originea subterană îi asigură stabilitatea,temperatura şi conţinutul de săruri minerale constante şi o protejează de riscurile de poluare,indiferent de condiţiile climaterice de la suprafaţă.

Produsul este disponibil din această lună lună în reţeaua farmaciilor Sensiblu.