Decoraţiuni de Halloween făcute în casă

1 65555 original jpg jpeg

Chiar dacă nu este o sărbătoare autentică, Halloweenul bucură din ce în ce mai mulţi copii din întreaga lume. Pentru părinţi poate fi foarte obositor, dar pentru copii astfel de evenimente le pun creativitatea, talentul şi mintea la contribuţie.

Chiar dacă nu este o sărbătoare autentică,Halloweenul bucură din ce în ce mai mulţi copii din întreaga lume. Pentru părinţi poate fi foarte obositor,dar pentru copii astfel de evenimente le pun creativitatea,talentul şi mintea la contribuţie. Pentru a evita o cheltuială în plus,dar mai ales pentru a vă putea distra alături de copii,iată idei pentru decoraţiuni de Halloween făcute în casă.

Nu trebuie să te dotezi cu prea multe materiale,poţi să reciclezi lucruri de care nu mai ai nevoie. Ia câteva sticle goale şi vopseşte-le cu vopsea albă de tip spray. Apoi,desenează cu negru doi ochi şi o gură înspăimântătoare de fantomă.

Decoraţiuni de Halloween făcute în casă – pânze de păianjen de atârnat în casă

Pânzele de păianjen sunt foarte uşor de făcut şi merită să îţi sperii musafirii cu astfel de decoraţiuni. Cumpără câţiva păianjeni mici de plastic,sfoară subţire,beţe de chibrituri şi mici cercuri din metal sau lemn. Apoi,lipeşte 5 beţe de chibrit sau beţe subţiri de lemn de cerc şi înconjoară cu sfoara,pe care să o lipeşti de fiecare beţişor. Vopseşte totul cu spray alb şi pune câte un păianjen pe pânză.

Pentru mesele în familie de Halloween,vopseşte câteva şervete deschise cu vopsea roşie,ca şi cum ar fi sânge şi leagă-le la mijloc cu dinţi înfricoşători de vampir. Au un efect  incredibil.

Şi dacă vrei ca atmosfera din casă să fie într-adevăr în ton cu sărbătoarea,adaugă pe pereţi imagini înfiorătoare. Cumpără bucăţi din lemn şi scoate la imprimantă imagini cu cap de mort,lilieci,bufniţe sau vampiri. Lipeşte frumos foile de bucăţile de lemn şi pune-le pe pereţi.

Decoraţiuni de Halloween făcute în casă – lilieci şi fantome atârnate de lustră

Dacă te întrebi la ce îţi mai poate fi de folos cartonul de ouă,află că este perfect pentru decoraţiuni de Halloween. Taie câte trei spaţii de ouă din carton,vopseşte-le în negru şi pune pe cea din mijloc ochi fioroşi de liliac. Apoi,adună câteva frunze uscate,vopseşte-le în alb şi fă-le feţe de fantome. Atârnă liliecii şi fantomele de lustră sau oriunde altundeva.

Îmbracă câteva borcane în hârtie portocalie şi decupează ochi,guri şi nasuri diferite din hârtie neagră. Lipeşte-le pe borcane,apoi pune câte o lumânărică în borcan. Vei obţine dovlecii înfricoşători de Halloween,fără prea multă muncă.

Lasă-i pe cei mici să-şi folosească imaginaţia,cumpără hârtii colorate,lipici şi alte materiale de genul şi pune-i să facă ornamente cu tot felul de desene. Pot desena ochi,capete de mort,vampiri,păianjeni sau alte lucruri care duc cu gândul la sărbătoare.

Decoraţiuni de Halloween făcute în casă – baloane în perdea,fantomele perfecte

Baloanele sunt foarte utile în această perioadă. Ia câteva baloane albe,umflă-le,apoi desenează-le cu o cariocă neagră ochi şi gură de fantomă. Apoi,pune-le pe cap bucăţi de perdea sau material alb transparent. Agaţă-le oriunde în casă.

Paharele de plastic colorate,pe care poţi desena diverse personaje înfricoşătoare pot fi de mare ajutor. Întoarse invers şi luminate de lumânări mici,aceste pahare pot fi foarte simplu de făcut.

Pune-i pe cei mici să bage mâinile în vopsea roşie,apoi lasă-i să îşi pună amprenta pe o coală de hârtie albă. Câteva picături de vopsea pot face un decor fioros de Halloween.