Dependentă de tehnologie, în vacanţă?

1 49210 original jpg jpeg

Vacanţele sunt ocaziile ideale să foloseşti camera foto, camera video şi alte gadget-uri. Dar căldura, nisipul, apa sau chiar şi umiditatea pot distruge toată aparatura.

Ca să nu se întâmple asta,urmează indicaţiile de mai jos!

De cum ai plecat în vacanţă,nu te mai desparţi de camera foto. Dar poate că nu îţi e de-ajuns şi ai vrea să iei cu tine pe plajă şi laptopul,şi iPod-ul. Iată cum să le păstrezi în siguranţă.

Nedepărţită de camera foto?

Pentru camera foto sau video,îţi trebuie neapărat o geantă specială. Găseşti de toate formele şi dimensiunile în magazinele de specialitate sau chiar în hypermarketuri. Dacă eşti o fire mai sportivă,alege un rucsac cu un compartiment special pentru cameră foto. În după-amiezele petrecute pe plajă sau la piscină,optează pentru husele din materiale impermeabile. Pentru curăţarea aparatului foto e numai bună pielea de căprioară,care îndepărtează delicat urmele de pe obiectiv,fără să-l zgârie. Evită,în schimb,batistele de hârtie,cu care nu vei reuşi niciodată să cureţi o lentilă.

Fără laptopuri zgâriate!

Laptopul are geanta lui. Pentru vacanţă,poţi alege una cât mai colorată. Iar husele din neopren sunt de foarte bună calitate şi îţi vor proteja laptopul când vine vorba de mici lovituri. Atunci când călătoreşti cu trenul sau cu maşina,laptopul poate fi transportat foarte bine chiar în valiză. În schimb,în avion îl vei lua de fiecare dată cu tine,găsindu-i un loc în bagajul de mână. Odată ajunsă la destinaţie,evită să-l expui prea mult la soare. Laptopurile nu prea iubesc căldura. Dacă totuşi ai nevoie de el pe plajă,atunci când nu-l mai utilisezi,pune-l la umbră sau într-un loc răcoros. Mare atenţie la nisipul care poate zgâria rapid ecranul! Foloseşte pentru curăţare aceeaşi piele de căprioară şi un spray special.

Şi pentru că nu se poate vacanţă fără muzică...

Alege o carcasă din plastic potrivită mp3-ului tău. Plasticul e cel mai recomandat material atunci când vrei să iei peste tot cu tine muzica,până şi pe malul mării. Altfel,pentru plimbări liniştite pe faleză,poţi alege husele din materiale textile,în tendinţe pentru iPod-uri şi telefoane mobile. Iar dacă-ţi place să coşi şi vrei să fii originală,îţi poţi confecţiona tu însăţi un astfel de obiect. Cu cât mai personalizat,cu atât mai bine! Şi atunci când ai chef de muzică pe plajă sau la piscină,pune mp3 player-ul undeva la umbră,sub şezlong sau măcar sub o revistă. Ascultă-ţi muzica preferată în timp ce te bronzezi,bucură-te de vară în stilul tău!



Recente

Cozonac Con jpg
Salata caprese Sursa foto shutterstock 2081011198 jpg
cum sa alegi bijuteriile jpg
5 lucruri pe care sa le faci dupa ce ai aflat ca esti insarcinata jpg
faza de platou in procesul de slabire jpg
Sendvisuri de biscuiti cu crema de nuca  Sursa foto shutterstock 1035678472 jpg
clickpentrufemei ro jpg
ClickPentruFemei (1) (19) jpg
Nu e ciocolata dar activeaza hormonul fericirii  Sursa foto  shutterstock 1922207963 jpg
dieta jpg
mituri despre sanatatea femeilor jpg
oua umplute jpg
Cum sa aplici parfumul  Sursa foto shutterstock 1927700651 jpg
telefonul mobil este un obiect murdar jpg
Paste cu pui si spanac  Sursa foto shutterstock 670024192 jpg
Melodia aceasta reduce anxietatea  Sursa foto shutterstock 2228634261 jpg
casa din Londra jpg
Tort cu biscuiti de cacao  Sursa foto shutterstock 274006559 jpg
Budinca apertiv  Sursa foto shutterstock 1530143996 jpg
Bautura care alunga insomnia  Sursa foto shutterstock 544190740 jpg