Idei de decoraţiuni ieftine şi ecologice

1 52914 original jpg jpeg

Dacă ai început deja să împodobeşti bradul şi casa, îţi dăm câteva idei de decoraţiuni necostisitoare, pe care le poţi realiza chiar tu sau copiii din materiale reciclate. În acest fel, faci economie şi protejezi şi natura.

Decoraţiunile de Sărbători pot fi destul de costisitoare. Păstrează o parte din deşeurile de ambalaje şi creează ornamente creative pentru casa ta!

Ce zici ca anul acesta globurile din bradul de Crăciun să fie făcute din hârtie sau din carton? Dozele de aluminiu pot deveni şi ele ornamente de Sărbători,iar PET-urile le poţi picta şi transforma în suporturi pentru lumănări.

faf596e648cfc42b7a7be18796bc24a5 jpg jpeg

Aşteaptă-i pe cei dragi cu o ghirlandă din hârtie şi un aranjament de Sărbători din cutii de plastic,doze de aluminiu şi bucăţi de sticlă pisată. Lasă-ţi imaginaţia să zboare şi cu siguranţă îi vei surprinde plăcut!

df8485998df23e77da22d14ed3d26b2e jpg jpeg

Petrece mai mult timp cu cei dragi şi arată-le şi lor cum pot avea o iarnă eco!

Mergi la un ceai cald sau o ciocolată fierbinte în Centrul Vechi din Bucureşti până pe data de 5 ianuarie 2013.

14bb261d7d69a1c1af5f82bac2e00089 jpg jpeg

Pe lângă momente de neuitat,vei putea admira o colecţie de artă eco,unică,realizată de studenţii de la UNArte Bucureşti în parteneriat cu Eco-Rom Ambalaje.

Globuri din can-uri,fulgi de zăpadă din linguriţe de plastic,brazi de Crăciun din PET-uri,coroniţe din pahare de plastic sunt doar câteva dintre lucrurile pe care le poţi admira şi pe care,dupa ce le vei vedea,le vei dori si la tine acasa!

Accesează site-ul www.ColecteazaSelectiv.ro pentru a afla mai multe informaţii despre traseul cultural „eCO-LECŢIA de ARTĂ” şi cele mai interesante lucruri despre colectarea selectivă a deşeurilor de ambalaje!Extrasfat

Afară se întunecă mult mai devreme şi este mult mai frig. Foloseşte becuri economice şi păstrează o temperatură constantă în casă pentru un consum redus de energie şi pentru facturi mai mici la final de lună!