Alături de partenerul său de viaţă, Andreea Marin s-a refugiat la Mănăstirea Meteora, o locaţie extrem de populară în Grecia. Concediul a fost unul perfect, după cum chiar vedeta a povestit prin intermediul paginii sale de Instagram.

Citeşte şi: Primele imagini cu Andreea Bălan în rochie de mireasă

Tot pe reţeaua de socializare a postat şi câteva imagini grăitoare, iar zâmbetul de fericire este dovada că Andreea Marin se simte împlinită.

"Mănăstirile Meteora, crescute parcă pe vârfuri de stânci, acolo unde rugile sunt atât de limpede auzite în cer. Rămas bun, Atena, mulţumesc pentru balsamul pentru minte şi suflet, Meteora! Următorul pas: pe insulă visată! Şi cum nu sunt omul care să stea doar la soare, ci îmi place şi să explorez, să aflu lucruri noi, să simt cultura, istoria, obiceiurile şi energia pozitivă a locului, ce insulă îmi recomandaţi? Să vedem dacă se potriveşte cu alegerea mea", a scris Andreea Marin pe Instagram.

Citeşte şi: What’s Up s-a dat de gol?! De ce a divorţat de Simina

Andreea Marin, "Zână Surprizelor"

"Surprize, surprize" a fost o emisiune de televiziune difuzată în fiecare sâmbătă pe TVR1, realizată de Andreea Marin. Emisiunea a rulat începând din anul 1999, timp de 9 ani, în 18 sezoane şi a fost unul dintre cele mai populare spectacole de televiziune din România. În primii ani de la lansare, emisiunea a bătut recordurile de audienţă pe ţară printre toate emisiunile televizate