Specialiştii în relaţiile de cuplu susţin că există semne care pot arăta unei femei dacă cel despre care crede că este sufletul ei pereche va fi la fel şi peste câteva decenii. Observă-i îndeaproape comportamentul şi dacă îl regăseşti în situaţiile de mai jos, atunci este potrivit să-ţi fie soţ.

Este onest şi dezinvolt

Un bărbat care nu are nimic de ascuns se va comporta normal în orice împrejurare. Sinceritatea şi stilul direct conving, iar onestitatea demonstrează că este un partener serios pentru o căsătorie.

Citeşte şi: 4 paşi esenţiali prin care poţi salva o relaţie distrusă

Îţi încurajează ambiţiile şi cariera

Dacă omul pe care îl alegi că soţ este alături de tine atunci când îţi găseşti un nou job sau începi singură o afacere, este fără îndoială un atu. Un bărbat care ştie cum să motiveze o femeie o va ajuta în progresele ei, îi va oferi suport şi înţelegere şi în mariaj.

Este amabil şi bine crescut

Un comportament amabil doar la începutul relaţiei se poate transforma uşor într-o povară greu de purtat. Dacă este o persoană educată şi amabilă, va păstra aceste caracteristici şi mai departe. Ai nevoie de un om care să te ajute când ţi-e greu, un om care să se poarte amabil şi în public dar şi acasă.

Are simţul umorului

Chiar dacă nu este un Adonis, un bărbat glumeţ este mereu în atenţia femeilor. Caracterul simpatic şi glumele care te fac să hohotesti nu sunt de neglijat. Atitudinea veselă şi optimistă în faţă vieţii este ideală pentru un viitor soţ. Când veţi traversa situaţii dificile în viaţă, o doză de umor va detensiona întotdeauna relaţia voastră.

Este ambiţios

Dacă simţi că bărbatul de lângă ţine face constant eforturi pentru a se perfecţiona şi îşi doreşte mereu mai mult, atunci sigur e bun de soţ. Un om ambiţios va obţine mereu tot ce îşi propune. Încearcă să nu îl pierzi şi încurajează-l şi tu să îşi urmeze visele.

Are aceeaşi religie şi convingeri ca şi tine

În ziua de azi poate părea desuetă problemă religiei dar în realitatea practică rămâne un punct de importanţă majoră. Începând de la ceremonia religioasă aferentă unei nunţi până la stil de viaţă, convingeri morale şi aspecte practice, apartenenţa la o anume religie trebuie cunoscută exact înainte de a face un pas spre oficializarea relaţiei. Deşi există nenumărate exemple pozitive de cupluri mixte, totuşi încearcă să nu îţi complici viaţă cu cineva fundamental diferit. Pe termen lung, aceste diferenţe vor afecta relaţia iremediabil.

Citeşte şi: Top trei semne care îţi spun că eşti deja cu persoana cu care te vei căsători

Iubeşte animalele şi copii

Un cuplu reuşit îşi aliniază preferinţele faţă de copii şi animale în acelaşi mod. Dacă este o persoană care adoră câinii şi nu te vezi trăind fără patrupedul tău, atunci bărbatul care îţi va fi soţ trebuie neapărat să îţi împărtăşească convingerile şi preferinţele. Dacă îţi cere să renunţi la animalul tău de companie pentru a fi cu el, respinge-l. Sigur nu este bărbatul potrivit. Dacă îţi doreşti copii, trebuie să fii convinsă că şi el îşi doreşte foarte mult. Nu te bază că lucrurile se pot schimbă în timp, de cele mai multe ori se schimbă chiar în rău.

Îşi respectă familia

Un bărbat amabil şi dedicat familiei sale va fi un bun soţ. Dacă îţi cunoaşte părinţii şi rudele şi este îndrăgit şi de ei, atunci cu siguranţă veţi forma şi voi o familie fericită. Nu uita că exemplele din familie contează enorm. Dacă părinţii lui sunt un cuplu echilibrat şi fericit, atunci aveţi şi voi şanse să le semănaţi. Un om care a rupt legăturile cu originea si familia trebuie analizat cu atenţie înainte de a te implica într-o relaţie cu el.

E îndemânatic

Un bărbat modern este supus multor provocări în ziua de azi. Trebuie să se descurce nu doar la job dar şi în casă, bucătărie sau la reparaţia maşinii. Nu e nevoie să fie un expert, dar bunăvoinţa şi îndemânarea vor face minuni. Dacă este talentat şi priceput, vei avea pe cine să te bazezi.

Reacţionează pozitiv la conflicte

Dacă ai avut ocazia să te cerţi şi ai constatat că interacţionează cu tine în mod elegant, atunci şi pe viitor va şti să gestioneze crizele şi conflictele. Fereşte-te de violenţă, chiar dacă pare un detaliu la început. Un om calm şi cumpătat este întotdeauna de preferat unui bărbat temperamental, indiferent cât de mult l-ai iubi.

Sursa: ce-spun-astrele.ro