Iată care sunt cele trei zodii cel mai greu încercate de destin, potrivit zodiata.com.

LEU

Nativii nascuti in zodia Leului sunt plini de ei si au impresia ca nimeni nu poate face ceva mai bine decat pot ei. Cand vad insa ca cineva ii ajunge din urma, sau mai rau, ii depaseste, incep sa se razbune. Fac orice pentru a-si anihila dusmanii. Recurg adesea la victimizare si ii invinovatesc pe cei din jur de problemele lor. La un moment dat tot raul se va intoarce impotriva lor, iar ghinioanele ii vor urmari la tot pasul.

Citeşte şi: Horoscop financiar 2020. Care sunt zodiile care vor câştiga bani cu nemiluita în 2020

FECIOARĂ

Nativii nascuti in zodia Fecioarei nu iarta niciodata nimic. Sunt asi in a-i critica si judeca pe cei din jur, si arunca vorbe aspre. Nu-i de mirare ca raman rapid fara prieteni, iar rudele “uita” sa-i invite la petreceri si alte evenimente importante. Mai mult, tot din cauza aciditatii si spiritului critic de care dau dovada, aceesti nativi nu reusesc sa aiba relatii de durata. Intr-un final se trezesc singuri si simt ca pamantul le fuge de sub picioare.

Citeşte şi: Cea mai frumoasă trăsătură a ta, în funcţie de zodie. Buzele femeii Scorpion înnebunesc orice bărbat

SCORPION

Scorpionii au senzatia ca sunt in permanenta urmariti de ghinioane si nu inteleg de ce. Ei bine, karma nu lasa nicio fapta neplatita. Scorpionii sunt persoane de o rautate greu de descris in cuvinte. Acesti nativi nu suporta sa fie contrazisi sau inselati, iar daca acest lucru se intampla nu ezita sa nu se razbune. Mai mult, se folosesc de oameni pentru a ajunge unde isi doresc, ca apoi sa nu recunoasca nimic si sa-si asume toate meritele. Nu-i de mirare ca viata nu va fi intotdeauna roz pentru acesti nativi.