Deşi se foloseşte extrem de des, curăţarea lui îţi poate da mari bătăi de cap. Există un truc simplu care te scapă de această corvoadă. Îţi vei da seama că ai curăţat greşit usturoiul în tot acest timp.

De-a lungul timpului, au apărut tot felul de dispozitive care să îţi vină în ajutor în bucătărie, însă tot mai la îndemnână este banalul cuţit. Ei bine, pentru acest truc, nu ai nevoie de nimic în plus.

Tinctura de usturoi făcută în casă te apără de bolile de inimă

Trucul a fost încărcat pe Twitter de Valentina Pestilene şi a cucerit instant internetul. Tot ce trebuie să faci este să înţepi căţelul de usturoi cu vârful cuţitului, apoi să îl scoţi uşor din coajă.  Exact ca în videoclipul de mai jos:

Uşor, nu-i aşa? Imediat oamenii s-au întrebat dacă metoda funcţionează cu adevărat, iar părerile celor care l-au încercat au fost împărţite. 

“Am încercat trucul chiar la birou şi nu funcţionează” sau “Funcţionează! Tocmai l-am funcţionat”, “Nu îmi vine să cred că am pierdut atâta timp să curăţ usturoiul. E real!”

Se pare că e nevoie de puţin “antrenament” ca să îţi iasă ca în imaginile de mai sus.

Dacă tot ştii cum să îl cureţi repede, încearcă şi dieta cu usturoi. Acesta are un efect miraculos când vine vorba de scăderea în greutate. Este considerat a fi un bun supresor al apetitului şi stimulează metabolismul să ardă în mod eficient depozitele de grăsime.

Sursă: boredpanda.com