Alimente care devin toxice dacă le reîncălzeşti

1 74814 original jpg jpeg

Ai obiceiul să găteşti pentru mai multe zile şi apoi să reîncălzeşti mâncarea? Uite ce alimente nu trebuie să le reîncălzeşti niciodată!

Nu ai timp să găteşti în fiecare zi? Eşti obişnuit ca la o singură masă să serveşti 3 feluri de mâncare şi apoi desertul? Tu ştii ce efect au anumite alimente atunci când alegi să le reîncălzeşti?

Ţelina,benefică pentru tensiunea arterială

Ţelina este una dintre legumele care rezistă la temperaturi foarte scăzute,este printre singurele care rezistă chiar şi în faţa brumei. Sucul de ţelină este benefic pentru buna funcţionare a rinichilor tăi şi previne formarea pietrelor la rinichi. Frunzele sunt bogate în vitamina A,iar toată leguma este benefică pentru imunitate,previne tensiunea arterială şi scade colesterolul.Însă dacă ai ales să o găteşti este bine să nu o reîncălzeşti. Nitraţii pe care îi conţine se vor transforma în substanţe cancerigene malefice sănătăţii tale.Vezi care sunt alimentele care devin toxice dacă le reîncălzeşti pe clicksanatate.ro



Recente

femeie care picteaza jpg
shutterstock 2253537285 jpg
shutterstock 2269877129 jpg
shutterstock 2377547251 jpg
roblox jpg
caine test iluzie jpg
shutterstock 1917555536 jpg
shutterstock 2409568293 jpg
shutterstock 1917189239 jpg
shutterstock 647849362 jpg
shutterstock 1095270347 jpg
shutterstock 1742654276 jpg
cuplu face calcule 2229856785 jpg
clickpentrufemei ro (19) jpg
Semne ca iti neglijezi sanatatea mintala  Sursa foto shutterstock 2200959479 jpg
shutterstock 1292534521 jpg
shutterstock 551342416 jpg
shutterstock 1010662003 jpg
shutterstock 2077653295 jpg
Taci pentru a evita conflictele  Sursa foto shutterstock 2253955075 jpg