Amalia Năstase s-a luptat multă vreme cu kilogramele în plus, însă la un moment dat a decis că a sosit momentul să facă o schimbare. Astfel, ea s-a pus pe slăbit, iar acum şi-a surprins din nou fanii.

Recent, Amalia a fost invitată la ”Teo Show”, unde şi-a etalat noul look dar şi silueta  în toată splendoarea.

Citeşte şi: Transformare uluitoare! Amalia Năstase a slăbit 31 de kilograme şi şi-a dezvăluit dieta miracol

Vedeta i-a surprins pe cei doi moderatori, Teo şi Bursucu, ei declarând că nu au recunoscut-o pe Amalia în primă instanţă. Mai apoi, bruneta a postat pe contul ei de Istagram fotografia făcută în timpul emisiunii, în care apare împreună cu ce cele două gazde ale show-ului, alături de comentariul: „Atunci când Teo Trandafir nu te mai recunoaşte înseamnă că te îmbogăţeşti? – 30 de kilograme”.

Citeşte şi: Amalia Năstase, de nerecunoscut după ce a slăbit 30 de kilograme! Imaginea care i-a uimit pe fani: ”Ce splendoare de femeie!”

Vedeta a renunţat la părul lung, iar acum arăta exact ca pe vremuri, lucru apreciat de fani.

„Ambiţie şi voinţă, nu aşa… 30 de kilograme nu sunt 3′, „Eşti un exemplu şi o frumuseţe de femeie’, „Arăţi minunat şi cred că te simţi pe măsură’, „Superbă’, „Impecabilă’, „Bine de tot’, „Câtă ambiţie!’, „Arăţi senzaţional!’, „Doamne, ce frumoasă eşti!’, „Ce splendoare de femeie!’”, au spus fanii, în dreptul celei mai recente fotografii postate de Amalia.