Acum, Amalia Năstase are o siluetă de invidiat şi pare de nerecunoscut. Cele aproape 100 de kilograme pe care au descurajat-o, mai ales că a încercat foarte multe diete care n-au dat niciun rezultat.

Citeşte şi: Amalia Năstase, de nerecunoscut după ce a slăbit 25 de kilograme! Cum arată într-un costum mulat pe trup

Stresul pare să fi fost o mare problemă în încercarea sa de a slăbit. A cerut ajutor specializat şi cu foarte multă voinţă a ajuns la corpul dorit.  

„S-a întâmplat ceva cu metabolismul care a dus la vreo 92 de kilograme. Ţinusem atâtea cure încât am zis că asta e, când vedeam că nu reuşeam. Am ţinut dieta cu un medic care mi-a dat nişte suplimente. Cu ele nu am avut poftă de nimic, pentru că aveam nişte suplimente şi contra stresului. Am luat foarte mult colagen, care m-a ajutat să nu se vadă şi să se strângă pielea odată cu slăbitul, pentru că oamenii care îşi taie stomacul pielea nu are timp să se retragă şi e greu", a declarat Amalia Năstase, la Antena Stars.

Care este meniul zilnic al Amaliei Năstase

”Dimineaţa mănânc 50 de grame de prosciutto cu un biscut de ovăz. Ca şi snack, am un măr. După aceea, la prânz, 80 de grame de carne cu 200 grame de salată. E cam greu să găseşti carne de pui fără tot felul de chestii şi atunci mănânc de vită, de viţel, chiar şi de porc. Orice peşte, somon, în primul rând, fructe de mare...

Dimineaţa beau cafea cu un de cocos, fără zahăr, că n-ai voie zahăr, oricum. Poţi să pui stevia.

Citeşte şi: Amalia Năstase a slăbit 12 kg într-o lună cu dieta oloproteică VIDEO

La cină, mănânc conservă de ton, doi biscuiţi de ovăz sau ou, somon afumat şi 200 de grame de legume”, mărturisea fosta soţie a lui Ilie Năstase, în urmă cu un an.