Astrologie. Relaţia de cuplu ale acestor nativi se îmbunătăţeşte până pe 27 octombrie!

24 octombrie 2024   Relații de cuplu

Până la finalul acestei săptămâni, nativii câtorva semne zodiacale se vor bucura de o îmbunătăţire a relaţiei de cuplu. Pe măsură ce Luna trece în Leu, începând de joi, 24 octombrie, poți face alegeri personale autentice.

Nativi unora dintre cele 12 zodii devin conștienţi de alegerile lor, ceea ce îi ajută să facă progrese în plan personal. Cu cât aceştia se vor apropia mai mult de data de 27 octombrie, cu atât se vor simţi mai dedicaţi relației de cuplu.

Vărsător

Când încetezi să mai încerci să fii partenerul perfect, poți fi tu însuți în relația ta. Nu trebuie să faci ceva forţat pentru a avea relația incredibilă la care visezi.

Poziţia Lunii în zodia Leu, începând de joi, 24 octombrie, te va ajuta să-ţi evaluezi relaţia de cuplu. Vei fi încurajat să renunți la ceea ce nu este autentic pentru tine, astfel încât să poți fi conștient de deciziile pe care le iei.

Te-ar mai putea interesa: Cum testează un bărbat o parteneră în funcţie de zodia lui

Este o perioadă în care îţi dai seama la ce trebuie să renunți pentru a-ți îmbunătăți relația. Îţi dai timp pentru a te concentra asupra acesteia. Deși este ușor să spui că îți dorești o relație autentică, realitatea este că aceasta începe cu micile alegeri pe care le faci pentru tine.

Berbec

Pot exista un milion de motive logice pentru care nu te simți pregătit să te implici mai mult într-o relație, dacă nu ai făcut-o încă. Traversezi o perioadă creștere și vindecare personală în care îţi permiţi să-ți urmezi inima, să crezi în intuiția ta și să ai încredere că meriți marea dragoste la care ai visat mereu. Chiar dacă este posibil să nu cauți în mod conștient un angajament, s-ar putea să nu respingi ideea total.

În timp ce planeta Venus îţi poate influența viaţa amoroasă, conjunctura astrală actuală favorizează un devotament profund și un angajament în iubire. Dacă ești deja într-o relație, aceasta va progresa semnificativ, dar dacă ești singur, nu vei căuta aventuri ocazionale.

Vezi și: Îndrăznețe și pasionale, acestea sunt zodiile care fac primii pași în relațiile de cuplu!

Taur

Pe măsură ce Soarele se va muta în Scorpion, se îmbunătățește semnificativ viața ta amoroasă. Sezonul Scorpionului este despre dragoste, deoarece te învață să ai echilibru în cuplu şi să te concentrezi pe dezvoltarea unei conexiuni emoționale și spirituale intense. Atenţia ta se va muta pe dragoste și capacitatea de a da tonul relației care te împlineşte.

Este important să reflectezi asupra alegerilor și acțiunilor tale. Gândeşte-te dacă este ceea ce-ţi doreşti. Analizează cu sinceritatea relaţia ta de cuplu şi vezi dacă eşti cu adevărat conectat cu persoana iubită.

FOTO: Shutterstock

Mai multe