Cum testează un bărbat o parteneră în funcţie de zodia lui

Uneori, bărbații testează femeile în multe feluri pentru a vedea dacă sunt compatibile şi o fac în moduri diferite în funcţie de zodia lor. Poate vrea să vadă dacă ești de încredere sau cât de bine te descurci sub presiune.

image

Indiferent de intenție, un bărbat te poate testa o parteneră pentru a vedea cât de dispusă e să fie cu el. Unii au nevoie de un fel de control atunci când au o relație. Încearcă să găsească o poziție de putere pentru a vedea cum va reacționa o femeie în diverse situaţii. Trecerea acestor teste dă tonul pentru întreaga relație. Eșecul poate însemna că nu va exista o a doua întâlnire sau a treia, în funcție de intenția lui. Femeile nu ar trebui să simtă că trebuie testate, iar dacă un bărbat simte nevoia să testeze o femeie, poate că ea nu este cea potrivită pentru el. Totuși se întâmplă și iată cum te poate pune la încercare un bărbat, după semnul lui zodiacal.

Berbec

Vrea să vadă cât de departe vei merge pentru a-ți dovedi loialitatea. Urmăreşte dacă anulezi planurile în ultimul moment sau dacă te întâlnești cu alte persoane. Are un mod de a te face să crezi că nu faci destul. Atunci simte nevoia să i se spună că îi eşti loială.

Taur

Un bărbat născut sub semnul Taurului te vor testa încercând-ţi slăbiciunile. Are tendința să fie intransigent, deci nu acceptă compromisuri şi pune la cale întâlniri care te provoacă. Poate să facă rezervare la un restaurant cu mâncare pe care nu ai mai încercat-o sau te invită la o seară de filme de groază sau cu prea multă violenţă pentru gustul unei femei.

Gemeni

Nu se împacă bine cu rutina. Îi place să fie spontan, ceea ce face întâlnirile și stabilirea lor să fie dificile uneori. Te va testa schimbând lucrurile în ultimul moment pentru a vedea dacă poți ține pasul cu spontaneitatea lor.

Rac

Un bărbat în zodia Rac te va testa prezentându-te părinților sau oamenilor importanţa din viaţa lor de la primele întâlniri. Știe că mama sau cei mai buni prieteni ştiu ce este cel mai bine pentru el. De asemenea, vrea să vadă cum te descurci cu familia şi cu cei dragi lui.

Vezi şi: 5 zodii care sunt cele mai dificile în iubire. Nu spun ce simt, nici ce vor, dar se supără imediat

Leu

Bărbatul Leu va vrea să vadă cum faci faţă marelui său grup de prieteni. Leii sunt cunoscuți pentru faptul că sunt ființe foarte încrezătoare și deschise, fără loc de îndoială sau autocompătimire. Va dori să vadă că poți să fii la înălţimea aşteptărilor sale şi că ţii pasul cu stilul lui de viață.

Fecioară

El tinde să aibă o atitudine serioasă și pare că nu-i arde de joacă. Te va testa urmărind dacă ești gata să-ţi întemeiezi un cămin și să-ți construiești o viață împreună cu el în loc să trăiești viața la limită.

Balanţă

El va urmări cât de mult poți purta ranchină. Vrea să vadă cât timp vei rămâne supărată pe el după o ceartă, știind că el ține supărarea chiar și după ce a trecut o săptămână. Înainte ca relaţia voastră să devină serioasă, vrea să vadă dacă ești capabilă să renunți la frustrări și să-l îmbrățișezi.

Citește și: Care sunt combinaţiile de zodii fericite în cuplu. Descoperă-ţi jumătatea!

Scorpion

Bărbatul Scorpion te va testa încercând să-ţi demonstreze că te înșeli. Nativii Scorpioni sunt cunoscuți pentru faptul că își doresc întotdeauna să aibă dreptate în orice situație. Pentru a vedea dacă poți recunoaște când greșești, va încerca să te facă să te încurci în cuvintele tale și să spui ceva neadevărat.

Săgetător

Poate fi puțin nerăbdător. Îți va testa răbdarea încercând să te enerveze și să-ți apese toate butoanele. Nu-i lăsa să-ţi intre pe sub piele, dar încearcă să ai răbdare atunci când vine vorba de situații în care nu poți ontrola ce se întâmplă.

Capricorn

El te va pune la încercare cu pesimismul loui. Are tendința de a se aștepta la ce este mai rău și de a vedea paharul pe jumătate gol. Va dori să vadă dacă eşti capabilă să vezi aspectele pozitive din viață pentru a-și echilibra pesimismul fără a fi prea optimiști.

Te-ar mai putea interesa: 3 zodii care îşi dau viaţa pentru persoana iubită. Fecioara te va pune mereu pe primul loc

Vărsător

Bărbatul născut în zodia Vărsător va vrea să vadă cât de departe poate ajunge mintea ta anxioasă. Ştie că vei face orice pentru a susține o cauză în care crezi, dar ai face ceva pentru el? Nu ai timp pentru jocuri mintale și teste, dar încerci să te forțezi când ești cu un tip care-ți place cu adevărat. El vrea să te facă să te confrunți cu sentimentele în loc să te ascunzi de expresiile tale emoționale.

Peşti

Este amabil şi nu vrea să te enerveze, dar va vrea să testeze dacă poţi păstra pacea.  Este posibil să te pună într-o situație în care te simți inconfortabil și nu crezi în punctele de vedere pe care le exprimă alții sau poate te va întreba ce te deranjează în această lume. Oricum, urmăreşte să vadă dacă eşti empatică şi faci față situațiilor dificile.

FOTO: Pixabay



Recente

Ginesexualitate jpeg
divort jpg
sex la birou  foto   Shutterstock jpg
atractie cuplu jpg
5 indicii ca ai o relatie de cuplu perfecta chiar daca nu constientizezi  Sursa foto Pixabay jpg
7 motive pentru care nu ai relatia de cuplu visata  Sursa foto shutterstock 1053033374 jpg
Asa faci fata unei respingeri  Sursa foto shutterstock 1011979651 jpg
5 tehnici sa aplanezi o cearta in cuplu  Sursa foto Pixabay jpg
Cum v ar putea salva relatia dormitul in paturi separate  Sursa foto shutterstock 2179362725 jpg
Reactia emotionala a femeilor care topeste inima barbatilor  Sursa foto shutterstock 793940869 jpg
Cele mai ciudate observatii stiintifice despre iubire  Sursa foto shutterstock 1753478519 jpg
femeie și bărbat care se ceartă  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 572240722 jpg
album foto jpg
Jobul poate distruge o relatie  Sursa foto shutterstock 2203174377 jpg
Recomandărisexolog pentru o viata sexuala mai buna in 2024  Sursa foto Pixabay png
cuplu jpg
Ucigasi tacuti ai unei relatii  Sursa foto shutterstock 2245035293 jpg
libido pauza shutterstock 224931571 jpg
cuplu, casatorie  jpg