Culori de lacuri de unghii considerate atractive de bărbaţi

10 noiembrie 2022   Relații de cuplu

Tendințele pentru unghii și lacuri de unghii se schimbă odată cu sezonul. Devin mai deschise vara şi mai închise în lunile mai reci, apoi aduc sclipiri noi în timpul sărbătorilor. Nu există reguli cu privire la culoarea pe care ar trebui să porți, dar un sondaj a arătat că bărbații se simt mai atraşi de femeile care poartă această culoare!

Când vine vorba de culori de lac de unghii, nu există limită. Culorile de lac de unghii diferite pot dezvălui o mulţime de lucruri despre tine. Dacă îi întrebi pe bărbați ce oja îi atrage cel mai mult ar spune că aceasta are o anumită culoare.

Roşul, printre nuanţele de lac de unghii considerate atractive

Într-un sondaj realizat de Cosmopolitan, 40% din bărbați au spus că admiră şi se simt atraşi de femeile care folosesc lacuri de unghii roşu vișiniu clasic, roz sau transparent. Bărbații sunt atrași de roşu, o nuanță care face orice femeie să fie considerată puternică şi îndrăzneaţă.

Vezi şi: 4 paşi pentru o manichiură de durată. Aşa creşti rezistenţa lacului de unghii!

În ceea ce privește forma unghiilor, antropologul american Helen Fisher a explicat: „Rotunjimile sunt mai naturale, iar bărbații găsesc asta sexy”. De asemenea, par să prefere unghiile puțin mai lungi decât vârfurile degetelor, dar nu pe cele prea lungi.

Şi rujul roşu atrăgător pentru bărbaţi

Potrivit unui alt studiu din anul 2021, roşul creşte atractivitatea unei femei.  Dacă poartă roşul, inclusiv lac de unghii de această culoare, o femeie este mai feminină. Nu doar unghiile roşii sunt atractive pentru bărbați, ci şi rujul roșu.

Citeşte şi: Manichiură de toamnă: Cele mai tari culori pentru lacuri de unghii

Într-un studiu din 2012, publicat în Jurnalul Internațional de Studii Psihologice, băieții au fost cuceriţi mai mult de femeile care purtau ruj roșu, în comparație cu acelea care purtau alte culori, precum roz, maroniu sau nu aveau ruj deloc.

Mai multe