De ce mulți bărbaţi își vopsesc doar o unghie cu ojă? Motivul este emoționant

Bărbaţii care poartă o unghie de la mână vopsită cu ojă n-ar trebui să te sperie, ci să-ţi amintească motivul şi cauza bună pentru care aleg să facă acest lucru. Te poţi implica şi tu pentru a aduce o schimbare pozitivă în lume.

image

„Polished Man‟ este un concept care a început când Elliot Costello, directorul general al unei organizaţii australiene, a cunoscut o fetiță de 8 ani într-o vizită în Cambodgia. Micuţa Thea tocmai fusese salvată după doi ani de abuz sexual și fizic într-un orfelinat.

Jocul unei fetiţe a inspirat o mişcare care susţine alţi copii

Thea şi Elliot au ajuns să vorbească mai mult și, în scurt timp, au devenit prieteni apropiaţi. Ea i-a desenat o inimă în palmă și i-a vopsit unghiile cu lac de unghii albastru. Jocul fetei l-a inspirat pe Costello să creeze „Polished Man‟, un concept de design care s-o ajute pe ea și pe alți copii care au trecut prin ce a trecut ea, deoarece un copil n-ar trebui să sufere din cauza adulților abuzivi.

După ce a părăsit Cambodgia, Elliot Costello a decis să-și vopsească una dintre unghii pentru a-și aminti de Thea. În semn de solidaritate, alți bărbați au preluat acest gest pentru a creşte gradul de conștientizare asupra abuzurilor copiilor de pretutindeni. Văzând impactul ideii lui, Costello a dedicat un site mişcării „Polished Man‟ unde a scris: „Puterea de a opri abuzurile este în mâinile tale. Începe cu pictarea unei unghii. Acea unghie duce la o conversație care inspiră donația. Acea donație permite prevenirea și protecția copiilor‟.

Vezi şi: Nuanţe de lac de unghii care se potrivesc oricărei ţinute. Care nu se demondează niciodată?

Şi femeile pot face parte din mişcarea „Polished Man‟

Cum cauza lui este una bună, Costello a încurajat şi doamnele să se implice şi chiar să-ţi învețe partenerii să-și vopsească unghiile în semn de solidaritate. I-a îndemnat pe toţi cei interesaţi de mişcarea pe care a creat-o să posteze fotografii pe rețelele de socializare folosind hashtag-uri ca „Prefer un #PolishedMan‟.

Fondurile din campanie sunt donate unor programe de prevenire și recuperare pentru copiii care au suferit din cauza abuzurilor fizice şi emoţionale care îi vor afecta pentru întreaga viaţă.

Vezi şi: Medicul cu 94 de copii. Povestea care a stat la baza filmului „Tatăl nostru: Copiii secreţi ai doctorului Cline‟

Fondurile sunt alocate şi unor ONG-uri ca Hagar International, Australian Childhood Foundation, Centrul pentru Copii din New York și World Vision Australia pentru a proteja copiii expuși riscului de abuzuri.

FOTO: ShutterstockRecente

nuditate foto  Shutterstock jpg
Melania Trump foto  Shutterstock jpg
Beyonce jpg
Ben Affleck meme jpg
Top 5 zodii cu simt patriotic Sursa foto shutterstock 688737424 jpg
shutterstock 1561509445 jpg
Michelle Obama sursa foto  Shutterstock jpg
Cline Dion foto  Shutterstock jpg
Linda Evangelista foto  Shutterstock jpg
Ozzy Osbourne jpg
Tom Cruise și Katie Holmes cu fiica lor, Suri foto  Shutterstock jpg
Travolta jpeg
Nativii cel mai usor de cucerit Sursa foto shutterstock 387016507 jpg
Judi Dench foto  Shutterstock jpg
obiceiuri jpg
Jennifer Lopez și Armie Hammer foto  Shutterstock jpg
Napoleon Bonaparte foto  Shutterstock jpg
cuplu pe covorul roșu sursa  Shutterstock jpg
Doris Kriks și Carl Kruse jpeg
Mary Kate, Ashley Olsen jpg