Shakira n-a fost singura persoană înșelată! Internauții povestesc cum au aflat că au fost trădați

23 ianuarie 2023   Curiozități

După ce Shakira a aflat că a fost înșelată de Gerard Piqué, pe rețelele de socializare circulă mai multe povești ale internauților ce povestesc cum și-au dat seama că au fost trădați de foștii parteneri de viață. 

Potrivit publicațiilor internaționale, relația de 11 ani a Shakirei cu Gerard Piqué s-a încheiat după ce artista a descoperit că o persoană străină mâncase dulceața de căpșuni ce se afla în frigiderul său. Cântăreața știa că nimeni din familia ei nu consumă un astfel de preparat, așa că acest lucru i-a trezit suspiciuni. 

Citește și: Cum și-a dat seama Shakira că a fost înșelată de Piqué. Borcanul cu dulceață l-a dat de gol! 

Potrivit „Pop Sugar‟, până în acest moment, cântăreața nu a confirmat întâmplarea, însă pe internet au apărut numeroase povești amuzante, unde utilizatorii rețelelor de socializare spun cum și-au dat seama că au fost trișați de partenerii de viață. 

„Algoritmul de Instagram mi-a sugerat să...‟

„Am aflat printr-un filmuleț de pe TikTok, care a devenit viral. Un influencer din New York a filmat un videoclip unde a vorbit despre mai multe profiluri pe care le-a găsit pe o aplicație de dating, iar profilul iubitului meu era unul dintre ele‟, a spus Heather, în vârstă de 24 de ani. 

„Soțul meu, cu care eram împreună de cinci ani, și-a uitat caserola cu mâncare acasă, într-o zi. Lucram de acasă, așa că am decis să fac curățenie. Am vrut să îi spăl caserola, doar că în ea se afla un telefon. M-am gândit că era telefonul de la serviciu, așa că i l-am pus la încărcat. Când telefonul s-a încărcat, au început să apară notificările. Așa mi-am dat seama că era vechiul său telefon pe care îl folosea pentru a comunica cu o altă iubită (plus cu alte fete de pe diferite aplicații de dating)‟, a spus Anna (32 de ani). 

„Algoritmul de Instagram mi-a sugerat să o urmăresc pe fata cu care el mă înșela. Habar nu aveam. Instagram m-a ajutat. Mulțumesc‟, a postat Alicia (35 de ani). 

„A născut gemeni care îi seamănă‟

„O femeie, cu care bănuiam că iubitul meu m-ar înșela, a născut gemeni care îi seamănă. Aceeași față, aceleași trăsături, tot. Abia după ce ne-am despărțit, mi-a spus ce s-a întâmplat‟, a povestit Rachel (30 de ani).  

„O bănuiam pe o presupusă prietenă de-a lui. Când am găsit-o pe Instagram, am văzut ca ea postase o fotografie cu mâncare, cu descrierea «Când bărbatul meu îmi gătește». Farfuriile folosite de ea erau aceleași pe care eu i le cumpărasem‟, a mărturisit Ally (30 de ani).  

Vezi și: La ce vârstă riști să îți înșeli partenerul? 

„Am găsit în baie creion de ochi și rimel. Spre surprinderea partenerului meu, eu folosesc doar mărci de ultimă generație‟, a spus Erika (33 de ani). 

„Am observat că o fată i-a trimis iubitului meu bani. Așa că i-am urmărit activitatea de pe Instagram. Acolo am găsit o fotografie cu ei împreună‟, a spus Rachel (37 de ani).  

„Am găsit pagina de Reddit a fostului meu, am văzut istoricul comentariilor și am văzut că a comentat la o postare cu o fotografie unde apărea o fată goală ce se afla în barca noastră‟, a mărturisit Katherine (27 de ani).

Sursă foto: Shutterstock 

Mai multe