Actorul care a purtat proteze dentare pentru ca lumea să nu-l recunoască pe stradă

9 iulie 2024   Viață de vedetă

Vedetele au momente când își doresc să fie anonime! Spre exemplu, un celebru actor de la Hollywood s-a deghizat pentru a nu mai fi recunoscut pe stradă de fani: „A fost o experiență nasoală‟, a spus el. 

Oricât de avantajoasă ar fi celebritatea, se pare că vedetele de talie internațională își doresc, din când în când, să trăiască la fel ca noi toți. Poate că preferă să ducă o viață liniștită și să nu fie recunoscute pe stradă, să se poată bucura în tihnă de vacanțe sau de viața de zi cu zi.  

Citește și acest articol: Fiul de patru zile al lui Kevin Bacon, salvat de la moarte de un paznic! 

Un exemplu este Kevin Bacon (66 de ani)! După ani de zile în care s-a bucurat de faimă și a jucat în numeroase filme și seriale TV, precum „Apollo 13‟ sau „The Following‟, actorul și totodată muzicianul a decis să încerce viața din afara reflectoarelor. Mai exact, pentru a nu mai fi recunoscut pe stradă de fani, Kevin Bacon a decis să poarte proteze dentare și un nas fals: 

„Nu mă plâng, dar am o față care poate fi recunoscută ușor. Dacă port pălărie și ochelari nu mă pot deghiza în totalitate. Așa că, am fost la un make-up artist, care folosește efecte speciale, și l-am rugat să-mi facă o deghizare protetică‟, a spus actorul într-un interviu. 

Strategia a funcționat, deoarece, după ce a primit protezele dentare și nasul nou, actorul a plecat liniștit la plimbare într-un centru comercial din Los Angeles, iar nimeni nu l-a recunoscut. Cu toate acestea, experiența nu a fost pe placul său, deoarece a realizat că faima îi aduce totuși avantaje:

„Oamenii s-au împins, nefiind drăguți. Nimeni nu mi-a spus că mă iubește. A trebuit să stau la coadă pentru a-mi cumpăra o cafea sau orice altceva. A fost nasol! Am spus că vreau să redevin faimos‟, a povestit Kevin Bacon, cu zâmbetul pe buze. 

Vezi și acest articol: De ce suntem afectați de moartea celebrităților și cum percepe creierul o astfel de pierdere 

Tot în același interviu, Kevin Bacon a dezvăluit că visul său a fost să fie celebru, dorindu-și faimă încă din copilărie: „Tatăl meu era celebru în Philadelphia. Oamenii îl recunoșteau pe stradă, iar pentru mine acest lucru a reprezentat o mare forță în viața mea. Sincer, am vrut să fiu mai faimos decât el. Pot să vorbesc mult pe acest subiect, dar, cu siguranță, a fost o motivație pentru mine.‟ 

Sursă foto: Pinterest  

Mai multe