Au impresionat juriul și au câștigat titluri de Miss. Cine sunt vedetele?

3 noiembrie 2022   Viață de vedetă

Concursurile de frumusețe pot fi o rampă de lansare, iar anumite vedete o știu cel mai bine. Eva Longoria și Oprah Winfrey sunt doar o parte dintre celebritățile care s-au făcut cunoscute câștigând titluri de Miss. 

La Hollywood, există actori care au lucrat inițial ca ospătari, așa cum este cazul lui Megan Fox. De asemenea, unele vedete și-au început carierele pe Broadway, printre care Sarah Jessica Parker, Nick Jonas sau Ariana Grande. Totodată, există celebrități care au apărut pentru prima oară în show-uri de televiziune, precum Jennifer Hudson și Cardi B. Astăzi discutăm despre vedetele care s-au făcut remarcate în concursuri de frumusețe și, mai apoi, în domeniile asupra cărora s-au axat. Ești pregătit să faci cunoștință cu ele? 

Fă cunoștință cu reginele frumuseții! 

Cândva, aceste vedete au câștigat titluri importante de Miss. 

Citește și: Aishwarya Rai Bachchan, cea mai frumoasă femeie din lume, voia să devină medic

Vanessa Williams a dat pe spate juriul

Cântăreața și actrița Vanessa Williams a câștigat titlul de Miss New York în anul 1983, iar apoi a devenit prima femeie de culoare care a câștigat Miss America. Din păcate, după ce au apărut în presă fotografii nud cu ea, fără permisiunea sa, a fost forțată să renunțe la coroană, după câteva luni de la obținerea premiilor. În anul 2015, fostul director executiv al concursului Miss America, Sam Haskell, i-a cerut scuze în mod public pentru scandalul iscat. 

Halle Berry, record după record 

Pe când avea 18 ani, Halle Berry a câștigat premiile Miss Teen Ohio și Miss Teen-All America. Apoi, vedeta a concurat la Miss Word, unde a obținut locul șase și a făcut istorie ca fiind prima femeie de culoare care a reprezentat Statele Unite la un astfel de concurs important. De altfel, în 2002, Halle Berry a devenit prima femeie de culoare care a câștigat Oscarul pentru cea mai bună actriță. 

Vezi și: Fostă Miss din Rusia, arestată în Moscova. Riscă 20 de ani de închisoare!

Oprah Winfrey, șansă la o carieră sclipitoare 

În 1972, Oprah Winfrey câștiga concursul Miss Black Tennessee. Ea a participat și la concursul Miss Black America, însă a ales să urmeze drumul televiziunii, ceea ce a împiedicat-o să își continue cariera. 

Eva Longoria, o regină a frumuseții 

Poate că Eva Longoria s-a făcut remarcată în întreaga lume când a apărut în serialul de succes „Neveste Disperate”, însă ea a făcut cunoștință prima oară cu publicul larg în calitate de regină a frumuseții. În anul 1998, Eva câștiga concursul Miss Corpus Christi. Inspirată de accest câștig, ea încă susține diferite cauze, cum ar fi importanța votului. 

Sursă foto: Shutterstock

Mai multe